Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Počinje Burn Studios takmičenje za DJ rezidenturu na Ibici!

Počinje Burn Studios takmičenje za DJ rezidenturu na Ibici!

Burn Studios je lansirao drugo po redu internacionalno takmičenje za DJ rezidenturu na ostrvu Ibiza. Finalisti će imati jedinstvenu priliku da upoznaju vodeća imena u industriji elektronske muzike i da učestvuju u muzičkim radionicama sa nekim od najboljih svetskih DJ-eva, a trojica pobednika dobiće letnje rezidenture u najeksluzivnijim klubovima na Ibici!

U prvoj rundi  potrebno je dostaviti kratak DJ miks, a u drugom krugu  učesnici će se takmičiti na žurkama koje će biti organizovane širom Srbije. Jedan finalista iz naše zemlje, zajedno sa 14 predstavnika iz ostalih zemalja, provešće tri neverovatna dana na događaju International Music Summit na Ibici, gde će im Burn Studios omogućiti druženje sa najvećim imenima elektronske muzike i provod na najluđim žurkama. Biće organizovan i mentorski program u vidu intezivnih treninga i radionica koje će voditi DJ zvezde Solomun, Steve Lawler i Maceo Plex. Troje prvoplasiranih osvojiće letnju rezidenturu u najboljim klubovima Ibice, kao i mesečnu platu i smeštaj na ostrvu.

BurnStudios rezidentura 1 Počinje Burn Studios takmičenje za DJ rezidenturu na Ibici!

U prvoj rundi, potrebno je dostaviti kratak DJ miks a u drugom krugu, učesnici će se takmičiti na žurkama koje će biti organizovane širom Srbije

Stotine ljudi širom sveta prijavili su se za prošlogodišnje takmičenje, a trojica najtalentovanijih – Manu Vulkano iz Španije, Adam Zasada iz Poljske i Urban Jeram iz Slovenije ispunili su svoje snove radeći u klubovima Sankeys, Café Mambo i Privilege.

Da biste se prijavili, potrebno je da kreirate DJ miks u trajanju od najviše 20 minuta, koji će sadržati bar jednu pesmu sa aktuelne Beatportove top 100 liste  i da ga dostavite putem linka. Konkurs će trajati do 18. marta.

Editors choice