Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Pravila, pravila, da bi te udavila…

Pravila, pravila, da bi te udavila…

Red mora da se zna, zakon mora da postoji. Bolje da ne zamišljamo kako bi izgledalo da nije tako. Ipak, pitanje je do koje granice bi zakoni smeli da idu kada uređuju privatnu sferu. Neki baš umeju da preteraju u želji da sve bude pod konac, pa su državni propisi u nekim krajevima sveta u najmanju ruku čudni.

Evo nekih zanimljivih, nebuloznih, ali i zabrinjavajućih članova zakona, koji se odnose na ljubavni, romantični i seksualni život.

– U italijanskom gradu Eboliju (Eboli, Italy) parovi koji budu uhvaćeni kako se ljube u kolima, moraće da plate kaznu od čak 500 evra. Kolika li je tek onda kazna za seks u kolima? Ljubav košta.

– U državi Konektikat (Connecticut) zakon zabranjuje muževima da nedeljom ljube svoje žene. Ljubavnice nisu spomenute u zakonu.

– U Minesoti (Minnesota) je državnim aktom zabranjen seks sa pticama!? Da li bi iko želeo da se seksa sa pticama? Čudan svet šeta ovom planetom.

– U nekim islamskim zemljama muškarcima je dozvoljen seks sa ovcama, međutim istim zakonom se zabranjuje da se ta ista ovca pojede. Da rezimiramo, možete da pojebete ovcu, ali ne možete da je pojedete!

– U Hong Kongu na snazi je zakon koji dozvoljava ženi da ubije nevernog muža, ukoliko ga zatekne na delu. Zakon dopušta da ga ubije isključivo golim rukama, dok je upotreba bilo kog oružja najstrože zabranjena. Muževljevu ljubavnicu žena može da ubije bilo čim: sekirom, nožem, pištoljem… To je već do mašte aktera.

Ukoliko planirate da otputujete u neki kraj sveta, dobro se raspitajte o važećim propisima, zabranama i kaznama, kako ne bi došlo do neprijatnih iznenađenja.


Marija Ivanov je studentkinja novinarstva i veliko dete, koje odbija da odraste. Možda ponekad ne zna šta hoće, ali uvek zna šta neće. Ona živi svoj život i pušta druge da rade to isto.

Editors choice