Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Program vežbi za savršene trbušnjake: Nivo 2

Program vežbi za savršene trbušnjake: Nivo 2

Prošli ste prvi nivo programa i spremni ste za nastavak. Nemojte odustati, nikako, osim ako imate neki baš valjan razlog za to, a po mom mišljenju, ne postoji razlog za fizičku neaktivnost, osim nekih situacija “ne daj Bože”. Izvodi se po istom principu kao i uvodni nivo. Da ponovim, pokušajte što pravilnije da izvodite vežbe i obratite pažnju na disanje.

118 Program vežbi za savršene trbušnjake: Nivo 2

Potrebno je mnogo volje i rada u ova tri nivoa

213 Program vežbi za savršene trbušnjake: Nivo 2

Ne odustajte ni kada vas bude boleo svaki mišić

Prva serija vam je već poznata, samo što se sada radi 40 ponavljanja tokom celog nivoa, a u pitanju su izvođenja sa usmeravanjem ruku između kolena. Povezana je sa drugom serijom, dodirivanjem kolena laktovima pri izvođenju. Sledi pauza od 15 sekundi, a treća serija su “cik-cak” trbušnjaci sa podizanjem nogu. Na njih se, bez pauze, nadovezuju obični trbušnjaci sa prekrštenim rukama na grudima, a onda opet odmorite 15 sekundi. Sledeća serija su izvođenja sa podizanjem nogu u “sveću” i dodirivanjem listova nogu sa spoljne strane. Nakon toga, nešto novo – trbušnjaci gde ruke stavite na stomak, a noge ukrstite i dižete uvis kao da nešto odbacujete od sebe. Pauza, pa slede poslednje dve serije. Prva su “sklopke”, a u drugoj se rade trbušnjaci sa dodirivanjem nožnih zglobova, koji su vam, takođe, poznati iz “Nivoa 1”. Ipak, pogledajte video prezentaciju drugog nivoa i spremite se za treći, finalni. Imajte volje, isplatiće se!


Radoslav Rade Jokić je diplomirani sportski novinar, bivši košarkaš, obožava sport, bilo to gledanje ili bavljenje istim. Slobodno vreme posvećuje bliskim ljudima, kao i rekreaciji, pisanju, čitanju… Muzika ga opušta i motiviše. Zavisnik od komunikacije sa ljudima, ne voli samoću i tišinu. Kako i sam kaže “nikada ga ne drži mesto”, čovek je “od akcije”, a Beograd je pravo mesto za njega jer mu pruža sve što mu treba.

Editors choice