Odabir odgovarajuće kreme ključan je za pravilnu i potpunu negu kože, stoga je važno znati čime ćemo je najefikasnije hraniti i regenerisati. Jedan od najjačih aduta u borbi za produženu mladost kože je koenzim Q10, koji je glavni sastojak izrazito učinkovite Multiactiv Revita Derm kolekcije. Koenzim Q10 je snažan antioksindans koji snabdeva ćelije neophodnom energijom, ali je za potpunu negu, koži potrebno obezbediti i dugotrajnu hidrataciju, što je u proizvodima Revita Derm kolekcije postignuto prisustvom optimalne količine hijaluronske kiseline. Toliko važna u svakodnevnom negovanju, hijaluronska kiselina potpuno vraća volumen i vlagu koži, a zanimljivo je da se ponaša kao sunđer koji apsorbuje vlagu i polako je otpušta, pa je delovanje znantno produženo.

Za sve kojima je kvalitetna i pravilna nega kože važna, dostupne su dve vrste Multiactiv Revitalizujuće dnevne kreme i to za normalnu i mešovitu kožu, kao i za suvu kožu. Ove lagane kreme ublažiće vidljive bore i sprečiti nastanak novih, a Vaša koža će biti sveža i negovana tokom celog dana. Vašoj koži će izuzetno prijati formula koja joj vraća čvrstinu i gipkost, a tenu blistav izgled zahvaljujući delovanju dodatnih komponenti – biljnih ekstrakata, vitamina E i A i prirodnih ulja.

KutijeDnevnePodlogaRD Put ka produženoj mladosti: Multiactiv Revita Derm

Revitalizujuća dnevna krema za normalnu i mešovitu kožu, pored koenzima Q10 i hijaluronske kiseline, bogata je ekstraktima morske trave i kamilice koji smiruju i snabdevaju kožu mineralima, dok je Revitalizujuća dnevna krema za suvu kožu dodatno obogaćena ekstraktima ženšena i centele koji su posebno značajni u održavanju elastičnosti kože.

Redovnom upotrebom ovih krema umanjuju se znakovi starenja, podstiče se prirodna regeneracija i dugotrajna hidratacija, a rezultat je koža koja zrači i izgleda mlađe.

Editors choice