5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Red Bull ŽvrljArt 2012

Red Bull ŽvrljArt 2012

Više od 4000 studenata umesto miša i tastature imalo je hartiju i običnu olovku u svojim rukama na šta smo veoma ponosni. Više od 2000 njih nije to uradilo još od časa likovnog u srednjoj školi.

Profesor Fakulteta Primenjenih Umetnosti Marko Lađušić imao je zadatak da se odluči za 100 najkreativnijih koje smo predstavili na izložbi u Velikoj galeriji Doma kulture “Studentski grad” u Beogradu. Izložba je otvorena od 23.11. i u narednom periodu obići će još tri grada.

FaOHBNl qE3evJyGLmLeXWksQKpmGwiT6XvfdsD4rE4 Red Bull ŽvrljArt 2012

Red Bull ŽvrljArt 2012

U petak su najponosniji bili pobednici konkursa: Darko Aćimović, Aleksandar Skorić i Srđana Crnjanski, čiji radovi su bili izloženi u ogromnom formatu.

Srđana, nesuđena studentkinja umetnosti, otkrila nam je da joj je ova nagrada posebno draga, jer ju je podestila da ne treba da odustane od umetnosti. Darko je rekao da se neće odvajati od svog iPad-a narednih mesec dana, koji je osvojio kao prvoplasirani. Nadamo se da će Darkova devojka imati razumevanja koliko i mi. Aleksandar, osvajač iPod touch-a, pitao je na Facebook-u da li će i u Novom Sadu izložba biti ovako lepa kao i u Beogradu, da zna da li da pozove celo društvo.

Drugog dana izložbe organizovan je revanš za one koji nisu pobedili. U okviru “Bitke markera” takmičari su se borili “1 na 1”, a ko prolazi u sledeći krug odlučivao je profesor Lađušić. Posle 40 minuta napete borbe dobili smo pobednicu ovogodišnje bitke. Jovana Milanović stegla je svoju Red Bull nagradu i odšetala kući sa zadovoljnim smeškom.

Editors choice