5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Sedam načina kako da organizujete svoje torbe

Sedam načina kako da organizujete svoje torbe

Mnoge od nas u ormaru čuvaju odeću koja je već odavno izašla iz mode i koju verovatno više nikada nećemo obući. Valjda tako ne želimo da se pomirimo sa činjenicom da više nećemo stati u omiljene pantalone i nećemo više nositi miniće ili prekratke majice. Zato je vrlo logično što ne možemo naći neku stvar koja nam je hitno potrebna i što nam se pola garderobera obruši na glavu kada ga otvorimo. A o torbama da i ne govorimo! Zapitajte se samo koliko ste para potrošile na torbe različitih oblika i veličina, a uporno nosite samo jedan model, i to uz sve odevne kombinacije. Da ne biste više držale torbe ispod kreveta ili zaboravljene u nekom uglu, evo nekoliko saveta kako ih možete organizovati, tako da u svakom trenutku odaberete onu koja vam najviše odgovara za tu priliku i uz celokupan izgled.

Slika 1 Sedam načina kako da organizujete svoje torbe

Kutije za skladištenje praktično su rešenje, i u njima pored torbi, možete držati i obuću. Postoje u različitim veličinama, tako da ih, u zavisnosti od veličine vašeg garderobera, možete držati i u ormaru i van njega.

Slika 2 Sedam načina kako da organizujete svoje torbe

Evo jednog zanimljivog rešenja. Ako nemate dovoljno prostora u garderoberu, torbe možete okačiti i sa unutrašnje strane ormara.

Slika 3 Sedam načina kako da organizujete svoje torbe

Želite da na jednostavan način organizujete sve svoje torbe u ormaru? Ovo možete i same napraviti. Potrebno vam je par metalnih alki i nekoliko držača, za šta mogu poslužiti i neki strari predmeti koje več imate kod kuće.

Slika 4 Sedam načina kako da organizujete svoje torbe

Ako nemate dovoljno mesta u ormaru, evo još jedne ideje koja će vam uštedeti prostor, a pritom može doprineti i dekoraciji vaše sobe. Sigurni smo da će se ovo rešenje svideti devojkama.

Slika 5 Sedam načina kako da organizujete svoje torbe

Baš kao što postoje kutije za cipele, tako postoje i kutije u kojima možete složiti svoje torbe, i na taj način ih zaštititi duže vreme.

Slika 6 Sedam načina kako da organizujete svoje torbe

Ako ipak želite da torbe držite sve zajedno u ormaru, namenite jednu posebnu policu samo za njih, a možete ih poređati po veličini, boji, kao i prema tome da li su za svaki dan ili samo za posebne prilike.

Slika 7 Sedam načina kako da organizujete svoje torbe

Za problem zvani “nedovoljno mesta u ormaru”, savetujemo vam da, ako ste u mogućnosti, nabavite posebnu policu u kojoj možete držati i obuću i torbe, i pritom ćete ih sačuvati od gužvanja u garderoberu ili prašine ispod kreveta.


Katarina Stamenković je studentkinja književnosti i zaljubljenik u moderne plesove. Ne može da zamisli dan bez dobre jutarnje kafe i svojih prijatelja. Inspiriše je miris letnje kiše na ulicama njenog grada.

Editors choice