5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

SPP: Drugarice i drugovi, ovo su naše plavuše

SPP: Drugarice i drugovi, ovo su naše plavuše

Prethodni tekst iz serijala “SPP” možete pročitati ovde.

Vodeća na ovoj listi, predsednica, novopečena gospođica (po ko zna koji put) Mara Kočić. Mara je prava predstavnica ova partije. Nikada je nećete videti bez šminke, frizure, raskošne toalete. Savesna majka, verna ljuba (ona doslovno voli do poslednjeg dinara). Pored lova na muževe širom sveta, u slobodno vreme se bavi naplaćivanjem alimentacije, softbolom (softball), istraživanjima u rudnicima soli, pisanjem ljubavne poezije, a od skora je pokrenula i svoju modnu liniju u domenu zaštite na radu. Uporna, vredna, principijelna i jestivo volumenizirana, prava žena za ovu zemlju! Prototip Srpkinje dvadeset prvog veka – Mara!

SPP1 SPP: Drugarice i drugovi, ovo su naše plavuše

Ona donosi promene

Druga, ali ne i manje sposobna, na ovoj listi, gospođica Staša Belanac.

Iako po godinama mlada, Staša ima zavidno iskustvo u hendlovanju s lakim, a teškim muškarcima. Njene grudi su uvek ustremljene ka visinama, dok glasom i stasom, muškarca tera da poput delfina zaroni u nepregledne dubine mora, zarad njene ljubavi. Poseduje izuzetne moći ubeđivanja, a kao glavno oružje (osim grudi) ima ubojiti plač. Uvek je dobro i ponekad deluje kao da u njoj postoje dve osobe. Ta veština će joj u velikoj meri pomoći pri ubeđivanju stranih investitora i delegacija (njenim suzama se veruje!).

Treća članica ove partije, markantna, britkog jezika, visokog morala i oštrog njuha da prepozna pravog biznismena, Stanislava Gogić. Sa njom nema cile-mile, ko joj stane na put, obračunava se sa njim  bez kompromisa! Njene veštine zavođenja su veoma radikalne, često i makijavelističke (priča se da je par puta rasturala brakove, tako što je ostavljala haltere ispod dušeka), ali uvek urode plodom. Definitivno, najbolji izbor za moralno posrnuće naše nacionalne politike.

Naš narod kaže; “Bez starca, nema udarca”, a kako se SPP-ovke bore za socijalnu i pio pravdu građanki (botoks, silikon, liposukcija i zatezanje kože na knjižicu), gospođa Svetlana Ančić je unapred bila viđena na njihovoj izbornoj listi, čak i od strane samog naroda. Što zbog toga što je jedna od pionirki ove partije, što zbog veza u jednoj, nama bliskoj i bratskoj drzavi (a nama takvi, sa vezom i znanjem, najviše i trebaju), što zbog svoje samostalne i veoma uspešne filmske produkcije vrhunskog kvaliteta i velike gledanosti, ova žena je pravi model sredovečne SPP-ovke, dvadeset prvog veka.

Ove četiri, pre svega mudre i bistre žene, obećavaju da će biti uspešne u politici, kao što su i u svojim privatnim životima. Voluminizirane, bujnih grudi, uvek doterane i plave, baš onakve kakva i treba da bude Srpkinja dvadeset prvog veka, neodoljiva svakom muškarcu.


Stevica Svetozar Rajčetić je rođen u pravim godinama, ali u pogrešno vreme. Za sebe tvrdi da je savršeno nesavršenstvo i potpuna negacija onoga kakvim ga ljudi vide. Živi u Beogradu, ali je duhovno uvek u Novom Sadu i možete videti njegovu siluetu kako sedi na zidinama Petrovaradina, zamišljeno gleda ka mostovima na Dunavu… Njegova poruka čitateljima i svim prijateljima glasi “In vino veritas”.

Editors choice