5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Šta ćemo sa intimnim snimcima?

Šta ćemo sa intimnim snimcima?

1/2

Erotske igre često uključuju slikanje i snimanje. Učini vam se zabavno i uzbudljivo, hoćete da budete glavna glumica u svom porno filmu, delite to sa nekim u koga imate poverenja i eto kućnog videa, koga treba čuvati skrivenog i to ne po zaključanim fajlovima u kompjuteru, nego na diskovima, u zaključanim fiokama. Deluje bezazleno i bezbedno.

Međutim.

I lepe i duge veze pune strasti i poverenja umeju da se završe na ružan način. Da neko ostane besan i uskraćen. A to je možda on. I možda je upravo shvatio koliko je osvetoljubiv. I poslao vašem novom dečku jedan od vaših najboljih domaćih radova. A vaš novi dečko je možda upravo shvatio da nije toliko zaljubljen da bi mogao da pređe preko onog što je video. Ali svakako bi mogao da bije vašeg bivšeg dečka, jer je kreten.

sex whisper Šta ćemo sa intimnim snimcima?

A i vi ste shvatili da vam je bivši dečko kreten, sitna duša i manijak, ali ni novi se nije bolje pokazao. Zašto je gledao? Ako mu je stiglo na mail, mogao je odmah da shvati. Ako mu je doneo poštar, mogao je da prekine kad je shvatio. I zašto vas sada gleda drugačije, kad je svakako znao da ste se i pre njega bavili seksom?

Da, to je stvar vaše intime se nekim i to se nikoga ne tiče. I svako ko misli drugačije i postupa drugačije, zloupotrebljavajući vaše poverenje jednostavno je kreten.

Editors choice