Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Šutni me nežno

Šutni me nežno

Puno puta osvedočena narodna mudrost ne jebe ubav, no dosadan ima svoju mračnu stranu. Muškarci, naučeni da budu dosadni, ili dosadni po prirodi, nikako ne misle da nisu ubavi.

Sto puta sam se već zeznula, bivajući otvorena za razgovor, dajući šansu neubavom da pokaže da nije smarač, pružajući mu priliku da kaže nešto pametno, duhovito, originalno ili barem malo zanimljivo, a jedan u sto tu šansu uspe i da iskoristi. Ostalih 99 svim silama udarajući po šansi jedino uspeva da dokaže onu drugu narodnu jesam ružan, al’ sam zato glup.

Ali, možda se drugim ženama to ne događa, zato što nisu budale kao ja. Mene svaki kreten može da smara, jer mu pružam priliku.

Kad me na ulici startuje pijani majmun, ja prvo pet minuta pokušavam da razumem šta mi govori, a sledećih pet minuta pokušavam da on mene razume da ga nikako ne razumem i da ne mogu ništa da mu pomognem.

Celih deset minuta života sam u stanju da potrošim na nekog ko bi za deset sekundi odjebao u skokovima kod neke normalne žene, koja ceni svoje vreme i svoju sposobnost razumevanja.

homepage2 Šutni me nežno

Ja volim da vaspitavam muškarce

Sa pacijentima na Facebook-u umem da četujem i po nekoliko dana, dok ne skontam da me zaskaču čim se uključim i da kad se najzad odluče da kažu nešto više od šta ima to obično bude neki predlog koji počinje sa ti se meni sviđaš. A onda ja utrošim neko vreme da objasnim pacijentu da mu se možda sviđaju moje slike, a ne ja, jer mene uopšte ne poznaje, pružajući mu šansu da… a onda on obično pređe na konkretnije predloge i postane bezobrazan, a ja onda potrošim neko vreme… vidite da sam budala. I onda ga na kraju blokiram.

A mogla sam to odmah da uradim i da uštedim silno vreme.

Ali to je moj ego trip, koji pokušava da se provuče kao Gandi sindrom.

Kao ono, ja sam puna razumevanja i udostojavam pažnje svakoga ko pažnju traži, jer sam mnogo čovek, skoro ko Gandi.

A u stvari, ja volim da vaspitavam muškarce, mračna je ego istina. Zato i privlačim mračnu stranu neubavih i dosadnih, kojima ni jedna lekcija o ponašanju, razgovoru i pristupu ženama nije suvišna, ali koju takođe nisu u stanju da shvate.

Jer nežno šutiranje je isto kao i premlaćivanje papirnatom maramicom.

Nema on pojma šta ja pokušavam dok ga ne oteram na standardnom maternjem u tri lepe i blokiram ga.

U poslednje vreme sam malo napredovala. Imam kulturniju sortu smarača, pa mi se čini da će mi se tu ego napasti zdrave trave i da ću uspeti da ih otkačim bez grubosti na maternjem.

Ako se ipak napasem muda, pa dobro, napisaću blog.

Bi li mene vredelo šutnuti nežno u ta budalasta ego jaja?

Sumnjam.


Aleksina Đorđević je matora ribetina. Zna sve i neće vam reći. Ne daje savete i ne proriče budućnost, osim ako je baš mnogo nervirate. Užasno komunikativna, a provokaciju smatra najzabavnijim oblikom komunikacije. Izvodi striptiz za pismene.

Editors choice