Leto je bilo pravi izvor inspiracije za nju. Provela ga je na Pelješcu sa ćerkom Tifani i svojom porodicom. Napunila je baterije i, po povratku u Beograd, ušla je u završnu fazu priprema svoje nove kolekcije, kao i projekta rebrendiranja.

“Nova kolekcija nosi naziv “Tajni Kamen'” (Secret Stone). Kolekcija je svakako inspirisana divama, ali i kamenom. Svaki kamen u sebi ima svoju mističnu priču i značenje; s druge strane, svaka žena je posebna, mistična i u sebi nosi svoju priču.

viewer Suzana Perić: Predana kreativnom procesu, uskoro nova kolekcija

Predana kreativnom procesu, uskoro nova kolekcija

Kako smo to sve uklopili imaćete priliku uskoro da vidite. Glamur u kombinaciji sa najnovijim tendencijama oblikovali smo u jedinstveni trend koji će zadovoljiti modne sladokusce. Pored toga, privodimo kraju totalni redizajn samog brenda Suzana Perić. Naš tim je pojačan, uspostavili smo saradnju sa brending agencijom BlackBox, koja priprema redizajn vizuelnog identiteta, spremamo nova pakovanja za našu garderobu, lansiraćemo novi web sajt, koji će biti pravo iznenađenje za sve. Radujem se, ovo je zaista jedan dobar period za mene. Potpuno sam predana kreativnom procesu i nestrpljiva sam da sa svima podelim ono na čemu smo poslednjih šest meseci vredno i predano radili. Očekuje nas glamurozna revija – kao kruna celokupnog rada na kolekciji i rebrendingu.

Editors choice