Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

The Best of Pop: Kenny Rogers “Lady”

The Best of Pop: Kenny Rogers “Lady”

“Lady” je numera koju je napisao Lajonel Riči (Lionel Richie), a izveo američki muzičar Keni Rodžers (Kenny Rogers). Pojavila se u septembru 1980. godine, kao jedini singl sa Kenijevog albuma “Kenny Rogers Greatest Hits”. Keni je jednom prilikom izjavio da je Lajonel krenuo od r’n’b muzike, a on od kantri i da su se susreli negde u pop žanru. Uspeh ove numere povećala je, naravno, i Ričijevu popularnost. To je bio njegov prvi samostalni rad na nekoj pesmi i nagovestio je njegovu solo karijeru tokom osamdesetih godina. Riči je, takođe, izveo sam pesmu “Lady” na svom albumu iz 1998. godine, a zajedno sa Kenijem kao duet na svom albumu “Tuskegee” iz 2012. godine.

Pesma je postala veliki hit, a našla se na 47. mestu “Billboard’s All Time Top 100” liste.

foto191 The Best of Pop: Kenny Rogers Lady

"Lady, for so many years I thought I'd never find you You have come into my life and made me whole Forever let me wake to see you each and every morning Let me hear you whisper softly in my ear"

Ovo je definitivno najprofitabilnija pesma i Kenija i Lajonela. Lajonel je jednom čak izjavio kako ima imanje koje je kupio upravo zahvaljujući zaradi od ove pesme. Bila je prva na sve četiri liste singlova “Billboard” magazina – “Hot Country Singles”, “Hot 100”, “Adult” i “Top Black Singles”.

“Lady” je jedna od najljubavnijih pesama početkom osamdesetih godina prošlog veka. Neka vam početak vikenda bude ispunjen njenim čarobnim zvucima i neka prizove ljubav u vaš život ili obogati već postojeću.


Lola Radosavljević – bavi se jezikom, književnost nosi u srcu, a osmeh na licu. Hrabro ide kroz život, čuva večito dete u sebi, ruku pod ruku sa Mikom i njegovom parolom “Dok drugi objašnjavaju život, ti mahni rukom i odživi ga!”

 

Editors choice