U životu Toni Brekston (Toni Braxton) kao da je od ove godine sve krenulo nabolje. U aprilu počinje nova sezona njenog rijaliti šoua pod nazivom “Braxton Family Values”, u kome će se naći i njene sestre Trejsi (Traci), Tovanda (Towanda), Trina (Trina) i Tamar (Tamar) — a to će sve nadgledati njihova majka, Evelin (Evelyn). Rijaliti bi trebalo da prikaže njihov svakodnevni život, razmirice i uopšteno porodične probleme, ali i srećne trenutke.

toni Trach Up: Godina je dobro počela za Toni Braxton

Toni uskoro i na televiziji

Šuška se da je već četiri meseca u vezi sa glumcem Edijem Marfijem (Eddie Murphy), iako njihovi predstavnici za štampu to demantuju i pravdaju njihove susrete činjenicom da im deca idu u istu školu.

Bilo kako bilo, Toni se vraća na scenu u punom sjaju, ako je suditi po pesmi koja najavljuje album. Sa nestrpljenjem ga očekujemo, nadamo se da će i ovoga puta imati hitove koje ćemo pamtiti.


Marina Marinković ne može da zamisli dan bez smeha, sarkazma i prijatelja. Voli Španiju, modu, mamu, poeziju i prozu, dobru organizaciju i Vladu Georgijeva. Planira da se bavi novinarstvom kad poraste. “Don’t get confused between my personality & my attitude. My personality is who I am, my attitude depends on who you are.”

Editors choice