Film “Take This Waltz” režirala je i napisala Sara Polej (Sarah Polley) (znate je iz TV serija kao što je “Put za Ejvonli” (Road to Avonlea), dok je radila kao glumica). Glavne uloge igraju Set Rogen (Seth Rogen), Mišel Vilijams (Michelle Williams) i Sara Silverman (Sarah Silverman). U filmu se radi o srećno oženjenoj ženi koja se zaljubljuje u umetnika koji živi u komšiluku.

mi Trach Up: Još golih žena

Hoćete li da vidite ove dve tete gole?

No, to je manje važno (u ovom trenutku) od činjenice da se pred kamerama pojavljuju tri gole žele, od kojih su dve Mišel Vilijams i Sara Silverman. To što scena nije baš erotična u smislu – “razlaz, ‘ajmo, tri žene se tuširaju, nema šta da se vidi, ‘ajde, tutanj” – ne sprečava gazilijardu ljudi da pretražuje, skida i divi se opuštenoj, prirodnoj i pomalo komičnoj nagosti tri različite žene.

Gde su slike? E, to iskopajte sami…


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice