5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Trikovi dejtinga sa muškarcem u znaku: Lav

Trikovi dejtinga sa muškarcem u znaku: Lav

1/2

Peti znak zodijaka u zapadnoj astrologiji je Lav, kog predstavlja pravi lav. Ljudi u ovom znaku rođeni su između 23. jula i 22. avgusta. Sunce im je vladar pa, stoga, u sebi imaju element vatre. Smatraju se muževnim i pozitivnim znakom.

Zabavljanje sa muškarcem u znaku Lava ima svojih dobrih strana. Prvo, često se smatra da je muškarac u znaku Lava i po fizičkom izgledu dosta nalik ovoj životinji – visok, mračan i zgodan. Pored fizičkog izgleda, vrlo su specifični po pitanju ljubavi. Za muškarca Lava ljubav je sve – jedina stvar koja ih pokreće da urade nemoguće. Štaviše, vole kada je ta ljubav velika, spektakularna, kada je neobična, pa je i njihovo očekivanje zanesenjačko. On je onaj muškarac koji voli da bude zaljubljen i uživa u svakom trenutku. Dobro je poznata i njegova pokretačka snaga seksualnosti, te ima vrlo izraženu estetiku i erotski smisao za istu. Takođe je muškarac koji se daje više od 100% u vezi, te i od svog partnera ne očekuje ništa manje.

Oko muškarca Lava postoji neodovljiva aura šarma, a pošto živi život kao kralj, svom ljubavnom životu dodaje svaki mogući aspekt veličanstva. Za svog partnera će skidati zvezde s neba, pa drugoj strani neće ni pasti na pamet da vara. Stoga, ako ste u vezi sa znakom Lav, budite spremne da vas tretira kao kraljicu i da živite u čarobnom svetu!

slika lav Trikovi dejtinga sa muškarcem u znaku: Lav

Muškarac Lav će čuvati svoju lepšu polovinu kao princezu

Nema ni potrebe reći da je muškarac Lav ekstremno romantičan i brižan. On je onaj tip muškarca koji voli da obasipa poklonima svih vrsta. Stoga, pored ljubavi koju dobijate dok ste vezi sa Lavom, dobijaćete i poklone, i to ne samo one obične i tradicionalne, već i egzotične stvari, kao i one koje je teško pronaći.

Editors choice