Ušetali smo u jedan moderan dom ušuškan u srcu Londona i pronašli inspiraciju za današnji tekst o dizajnu enterijera. Više nego moderne linije rasute po svakom ćošku prostorije, predstavljaju bazu savremenog uređenja koji je sve više zastupljen u domovima.

Iako se veliki bazen ističe kao najvažniji deo rezidencije, nas ravnodušnim ne ostavljaju ni čiste bele linije u kuhinji, sobama i trpezariji. Interesantno je da na takvoj, beloj podlozi detalji poput šarenih slika i efektnih komada nameštaja najbolje dolaze do izražaja. Poseban pečat daju staklene posude i nameštaj napravljen od recikliranog materijala. Uređenje je više nego praktično i lako za održavanje. Da su najbolje stvari najjednostavnije, pokazuje i ovaj moderan kutak. Pronađite inspiraciju za uređenje svog u jasnim linijama i modernim oblicima.

modern residence 151 U enterijer samo belo!

Jednostavno i moderno

modern residence 113 U enterijer samo belo!

Sa belom nikada ne možete da pogrešite

modern residence 112 U enterijer samo belo!

Pogled na lepotu

modern residence 62 U enterijer samo belo!

Malo detalja je poželjno

modern residence 52 U enterijer samo belo!

Mesto za odmor

modern residence 32 U enterijer samo belo!

Magičan ambijent


Jovana Katić – Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima i venčanjima. Svoju kreativnost ispisuje na stranicama svog bloga Juliet’s Pen.

Editors choice