5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Učiti, razumeti, praktikovati

Učiti, razumeti, praktikovati

1/2

Učiti, učiti i samo učiti, reče nekad drug Lenjin, ali tome bi svakako trebalo dodati, a zatim primenjivati, isprobavati, praktikovati. Pod uslovom da nismo preskočili najvažniju stepenicu učenja, a to je razumevanje.

Vidite, Marks i Engels su bili skroz kul, sa svojim idejama svetlosnim milenijumima van poimanja prosečne ljudske svesti. I Isus pre njih, naravno. Rispekt njima, totalni. Samo je raja sve pogrešno protumačila, a onda dodatno izvitoperila i unakazila u praksi, pa sad imamo propali marksizam, socijalizam i komunizam i licemerno podeljeno hrišćanstvo. Manifest i biblija. Mudre knjige, ali opasne za polupismen svet.

zena cita Učiti, razumeti, praktikovati

Kroz celo školovanje naučila sam jedino ruski. Mnogo mi se sviđao. Imala sam neke profesore što su svima bili naporni, strogi, zadrti, a meni su bili super, jer sam volela ruski. I recitovala sam na ruskom, k’o prava. Čak sam jednom obišla Lenjinov mauzolej u Kremlju i ostale turističke znamenitosti majke Rusije, koja je tada bila cela, kao i rodna Jugoslavija. Sad više ne znam dve rečenice da sastavim na ruskom, ali znam na engleskom, koji nikad nisam učila, nego sam samo slušala muziku i gledala filmove. Upila kroz praksu. Moja deca uče engleski i praktikuju ga svakodnevno, van škole. Igraju igrice i sporazumevaju se sa ortacima sa neta iz čitavog sveta.

Editors choice