5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Ženski tripovi: Taman dlakav (3. deo)

Ženski tripovi: Taman dlakav (3. deo)

E sad, brada i brkovi. U kombinaciji sa ćelom, često se sreću kao logična kompenzacija. U tandemu sa dugom i bujnom kosom, deluju lepo i prirodno, osim kad deluju zapušteno i masno.

Prednosti dlakavosti muškog lica su brojne: brada i brkovi se daju kresati i oblikovati, tako da diskretno uokviruju lice, ističu čulna usta, maskiraju asimetriju i nedostatke poput uvučene brade ili isturene gornje usne, a pre svega, prijatne su prilikom ljubljenja.

Neka glatko izbrijana lica će vam naneti povrede i ostaviti crvenilo i ogrebotine oko usana, ako se radi o čekinjastoj dlaci koja zahteva jutarnje i večernje brijanje.

Četvorodnevna strnjika je već sasvim podnošljiva, a svilenasta dlaka odnegovanih brkova i brade, prosto miluje i divna je pod usnama.

Dakle, brada koja se brije grebe i to je neprijatno. Osim ako nije neposredno obrijana, ali tada dodirivanje sveže obrijanog lica nije prijatno muškarcu, jer mu je koža iritirana.

loveprettycoffeegirlcutehipster 3ac26f9488f02f8c5c89df2ca90f15fe h large Ženski tripovi: Taman dlakav (3. deo)

Dlake na licu su poseban trip, nekad prosto fetiš. Brkove i bradu vole i muškarci i žene

Brada do pola grudi je već fanatizam, jer zahteva kao i kosa negu, pranje, upotrebu regeneratora i češljanje, ali u izvesnim trenucima je možete ščepati i privući svog bradonju na vrlo poseban način, ako već nema kosu koja bi tome poslužila.

Brada i brkovi su bili i ostaće, u kombinaciji sa odevnim delovima kostima, oznaka pripadnosti određenoj društvenoj ili religioznoj grupi, statusni simbol, povlastica muškosti.

Ne znam koliko žena zaista voli bradadost, ali Lale imaju poslovicu-doskočicu poljubac bez brkova, k’o supa bez rezanaca.

Muška lica sa doteranim, seksi bradicama i brkovima su nekako baš taman dlakava.

Prethodne delove možete pročitati ovde.


Aleksina Đorđević je matora ribetina. Zna sve i neće vam reći. Ne daje savete i ne proriče budućnost, osim ako je baš mnogo nervirate. Užasno komunikativna, a provokaciju smatra najzabavnijim oblikom komunikacije. Izvodi striptiz za pismene.

Editors choice