Dugo očekivana 88. dodela Oskara je, pored ponosnih dobitnika ove prestižne nagrade donela  i ono što svaka žena očekuje da vidi i prokomentariše a to su svakako izgledi poznatih dama, njihovih toaleta, šminke i frizure. Ovo je nesumnjivo veče kada će najelegantnija izdanja izaći na videlo.

Za crveni tepih Oskara 2016. godine možemo reći da je kao i uvek bio blistav i glamurozan. Dok se holivudska gospoda utrkivala ko će biti srećnik da zlatnog čovečuljka ponese kući, čini nam se da su dame više obraćale pažnju na to koja će poneti epitet za izbor najlepše haljine i celokupnog izgleda. Da budemo iskreni, frizura i šminka su na Oskaru najčešće besprekorne kod većina dama ali uvek se izdvoje one sa najupečatljivijim izgledom koji nas oduševi.

Riz Viterspun se odlučila za jednostavnu frizuru i ravno isfeniranu kosu, dok je šminku pojačala karminom u koralno crvenoj boji. Sjajna koža i minđuše od kristala učinile su da dodatno zablista na crvenom tepihu.

Riz Najlepša BEAUTY izdanja sa dodele Oskara

Naomi Vots je izgledala prelepo sa razbarušenom kosom i jakim karminom. Zaista je dobila onaj sofisticirani i glamurozan izgled koji se i očekuje na crvenom tepihu.

Naomi  Najlepša BEAUTY izdanja sa dodele Oskara

Platinasta boja kose i vrlo nežna šminka Dženifer Lorens podsetila nas je na nežne princeze iz bajke. Iako se odlučila za vrlo jednostavnu frizuru i blagu šminku, mlada glumica je izgledala očaravujeće blistavo.

Lorens Najlepša BEAUTY izdanja sa dodele Oskara

Olivija Vajld se odlučila za frizuru od ispletenog rajfa od pletenica i neutralnu šminku, ali je naglasila oči tamnijom senkom. Frizura je bila pravi pogodak uz haljinu u grčkom stilu tako da možemo reći da je ovo jedan od originalnijih izdanja na crvenom tepihu.

Vajld Najlepša BEAUTY izdanja sa dodele Oskara
Comments