Da li se i vama dopada način šminkanja Kajli Džener? I uopšte cela porodica Kardašijan-Džener? Ono što njih odlikuje svakako je makeup u nude nijansama koji deluje prirodno i nenapadno, a pritom je savršen za sve prilike, bilo dnevne, bilo večernje. Ipak, moramo vas upozoriti – iako deluje kao da je lako našminkati se tako da izgledate kao da se zapravo niste šminkale – nije! Ima tu mnogo “posla”, a mi vam otkrivamo kako da se korak po korak našminkate baš kao mlada rijaliti zvezda Kajli Džener. Neseser sa šminkom u ruke i počinjemo!

Prvo, nanesite podlogu i puder i sve lepo “utapkajte” beauty blenderom. Ne zaboravite da ovaj sunđerčić nakvasite i dooobro iscedite pa tek onda blendirate kako bi efekat bio bolji.

Sledi iscrtavanje obrva odgovarajućom olovkom za obrve. Vodite računa da koristite pravu nijansu koja će se slagati uz boju vaših obrva.

Nakon što “popunite” obrve, ne zaboravite da ih dodatno sredite uz pomoć korektora kojim ćete  “uokviriti” obrve za još precizniji i bolji izgled. Baš kao što to radi i Kajli. Sada su savršene, zar ne?

Pre nego što nanesete senku, ne zaboravite podlogu ili translucentni puder u prahu. 

Comments