Navikli smo da nam neka Nedelja mode donese mnogo originalnih kolekcija o kojima maštamo čim ih ugledamo na modnoj pisti, ali ono što Nedelju mode još čini dobrom jesu i zanimljiva beauty izdanja koja nam prikazuju manekenke. Isti slučaj je i sa Nedeljom mode u Njujorku, a kada pogledamo frizure i načine šminkanja koje su brendovi odabrali za svoje linije možemo da zaključimo samo jedno – biće ovde za svakoga po nešto, za nekoga sve!

Opšti zaključak koji se nameće na osnovu odgledanih revija jeste taj da, u suštini, imamo izbor između dva makeup look-a: no makeup ili red lips. I to vam je dovoljno za narednu sezonu! Uz tamni bordo karmin odaberite senku u narandžastoj nijansi i dobićete pravi jesenji look koji možete poneti u gotovo svakoj prilici. A frizura? Samo neka je divlja i slobodna. “Messy” frizure će definitivno dominirati u narednoj sezoni jesen/zima.

nyfw 9 Nedelja mode u Njujorku: Najlepša beauty izdanja

Ukoliko odaberete onaj no makeup look, neka vaša frizura bude zanimljiva. Duge šiške i stepenasto ošišana kosa podsećaju nas na trendove koje smo nekada obožavale. Pa, izgleda da se “repovi” vraćaju na velika vrata!

nyfw 8 Nedelja mode u Njujorku: Najlepša beauty izdanja

Kao što smo već naglasili, “messy” frizura i minimalna šminka jesu vodeći trend, a ako baš ne možete da izdržite a da ne stavite ništa na lice, malo crne olovke za oči u dovoljnoj meri će istaći vaš pogled.

nyfw 7 Nedelja mode u Njujorku: Najlepša beauty izdanja
Comments