Iako smo tek na polovini godine, pred nama je sigurno jedan od najboljih spotova 2011-oj godini. Kejti Peri (Katy Perry) nas, nakon četiri tematski potpuno različita spota (od kojih je poslednji bio sličniji Lejdi Gagi nego njoj samoj), ekranizacijom petog singla upoznaje sa svojim alter-egom po imenu Keti Bet Teri (Kathy Beth Terry), koja očigledno pravi bolje žurke od pola Holivuda.

single cover  friday Premijera spota: Katy Perry Last Friday Night (T.G.I.F)

Marketinška kampanja spota za pesmu “Last Friday Night (T.G.I.F)“ počela je kreiranjem profila na Facebook-u i Twitter-u za Keti, gde sada ukupno ima već preko 60.000 fanova. Tajming se sjajno poklopio sa sve većom popularnošću Rebeke Blek (Rebecca Black), najiritantnije senzacije YouTube-a, koja na sebi stvojstven način peva o svojoj fascinaciji petkom, te sada gostuje u spotu Perijeve, pored još nekoliko specijalnih gostiju među kojima su glumci iz serije “Glee“ i članovi grupe “Hanson“.

Kako izgleda petak kojeg se sutradan ne seća štreberka Keti i šta se sve desilo na ozloglašenoj žurci, pogledajte u produženoj osmominutnoj verziji spota.


Aleksandra Gavrilović je diplomirana novinarka iz Novog Sada sa budućom diplomom mastera teorije kulture. Drugi kažu da šarmantno dozira cinizam, a ona dodaje da joj ni sarkazam nije stran. U koncertima uživa samo iz prvog reda. Ima nemilosrdno oko za naslovne strane modnih časopisa. Ponosno nikada neće odrasti. I ne voli da priča o sebi u trećem licu.

Comments