Otkrivamo: Kako da se UVEK osećaš kao boginja?

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

#BFFOREO: 5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta (Pobednički ADVERTORIJAL)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Iako smo tek na polovini godine, pred nama je sigurno jedan od najboljih spotova 2011-oj godini. Kejti Peri (Katy Perry) nas, nakon četiri tematski potpuno različita spota (od kojih je poslednji bio sličniji Lejdi Gagi nego njoj samoj), ekranizacijom petog singla upoznaje sa svojim alter-egom po imenu Keti Bet Teri (Kathy Beth Terry), koja očigledno pravi bolje žurke od pola Holivuda.

single cover  friday Premijera spota: Katy Perry Last Friday Night (T.G.I.F)

Marketinška kampanja spota za pesmu “Last Friday Night (T.G.I.F)“ počela je kreiranjem profila na Facebook-u i Twitter-u za Keti, gde sada ukupno ima već preko 60.000 fanova. Tajming se sjajno poklopio sa sve većom popularnošću Rebeke Blek (Rebecca Black), najiritantnije senzacije YouTube-a, koja na sebi stvojstven način peva o svojoj fascinaciji petkom, te sada gostuje u spotu Perijeve, pored još nekoliko specijalnih gostiju među kojima su glumci iz serije “Glee“ i članovi grupe “Hanson“.

Kako izgleda petak kojeg se sutradan ne seća štreberka Keti i šta se sve desilo na ozloglašenoj žurci, pogledajte u produženoj osmominutnoj verziji spota.


Aleksandra Gavrilović je diplomirana novinarka iz Novog Sada sa budućom diplomom mastera teorije kulture. Drugi kažu da šarmantno dozira cinizam, a ona dodaje da joj ni sarkazam nije stran. U koncertima uživa samo iz prvog reda. Ima nemilosrdno oko za naslovne strane modnih časopisa. Ponosno nikada neće odrasti. I ne voli da priča o sebi u trećem licu.

Editors choice