Ponudu nove linije HomeMade proizvoda “Raw Cakes” čine presne torte, proizvedene bez termičke obrade, od sirovina biljnog porekla. Ponuda je osmišljena sa ciljem da specifičnim grupama potrošača obezbedi zdrave i ukusne poslastice.

Raw Cakes ne sadrže šećer, trans masti i bilo kakve sirovine životinjskog porekla, pogodne su za dijabetičare, vegeterijance i vegane, i svi ukusi su i posni.

HomeMade Raw Cakes Malina kokos Raw Cakes (presne torte)   Novo u ponudi HomeMade Company

U Raw Cakes ponudi HomeMade Company su dva ukusa: Malina-kokos (maline, sirovi indijski orah, sirovi badem, kakao, kokosovo ulje, agava sirup) i Narandža-urma (sveže narandže, sušene urme, sirovi indijski orah, sirovi badem, kakao, agava sirup).

HomeMade Raw Cakes Narandza urma Raw Cakes (presne torte)   Novo u ponudi HomeMade Company

Oba ukusa imaju obračunat sastav po ugljenim hidratima i šećernim jedinicama, što je dijabetičarima jako korisna informacija, jer na osnovu toga mogu da procene svoju dnevnu porciju.

Kao zaslađivač za Raw Cakes koristi se sirup južnoameričke biljke Agave koji ima jako nizak glikemijski indeks (ne dovodi do naglog skoka šećera u krvi). Presne torte ne sadrže loše masti (trans masti, koje dovode do nastanka triglicerida i holesterola), kao što su margarini i sl., već sadrže isključivo kokosovo ulje i kakao puter.

Raw Cakes koje proizvodi HomeMade Company možete probati u kafeu Coffee Room u prizemlju TC Ušće, a mogu se naručiti i po kilogramu (060/300-32-44).

 

Comments