Euforija pred prvi sastanak je dovoljno velika da biste se dodatno opterećivale time kako ćete izgledati. Doduše, opterećivanje je neizbežno, ali ga vi, uz pomoć nas, možete svesti na minimum. Kako? Tako što ćete trikove za šminkanje i pravljenje frizure potražiti kod najseksepilnijih žena na svetu. Mi smo danas izdvojili nekoliko njihovih izdanja sa crvenog tepiha, koja su nas ostavila bez teksta, a sigurni smo da će to slučaj biti i sa vašim pratiocem kada vas bude ugledao. Otkrivamo vam nekoliko trikova koji će vam pomoći da izgledate seksi i zavodljivo na prvom sastanku.

Diskretan smokey eyes efekat

Morate priznati da je smokey eyes efekat veoma upečatljiv, naročito ukoliko imate svetliju boju očiju, jer vam dodatno ističe pogled. Međutim, za prvi sastanak ne morate da se odlučujete baš za jači smokey eyes, već je dovoljno da to postignete i diskretnom šminkom, a da ipak izgledate podjednako zavodljivo. Naša inspiracija za jedan ovakav izgled bila je upravo Mila Kunis, koja je na crvenom tepihu zablistala upravo ovakvim efektom. Za razliku od nje, koja je i Eštona Kučera sigurno zavela svojim pogledom, vi na prvom sastanku pustite kosu da slobodno pada i sigurni smo da ćete na vašeg pratioca ostaviti sjajan utisak.

seksi i zavodljive na prvom sastanku 1 Šminka poznatih: Budi SEKSI i ZAVODLJIVA na prvom sastanku

Klasičan crveni karmin

Crveni karmin je odraz vanvremenskog stila, klasike i sjajnog izgleda, te je zato baš on odličan izbor za vaš prvi sastanak. Naša inspiracija za beauty look koji obuhvata i crveni karmin bila je glumica Kira Najtli, koja se uz crveni karmin odlučila i za oči istaknute ajlajnerom, čime je na pravi način postigla upečatljivost pogleda, ali i čitavog lica. Kira je, uz ovu šminku, ponela i romantičnu frizuru, pa nećete pogrešiti ako se odlučite za jedan ovakav look na svom prvom sastanku.

seksi i zavodljive na prvom sastanku 2 Šminka poznatih: Budi SEKSI i ZAVODLJIVA na prvom sastanku
Comments