Odavno nismo ovoliko bili uzbuđeni oko serije koja će početi uskoro da se emituje, a razlog naše radosti je jako dobar, jer tvorac serije Desperate Housewives je kreirao novu seriju pod nazivom Why Women Kill, koja će biti urađena u vidu krimi-komedije koju ćeš sigurno obožavati!

U glavnim ulogama će se naći Lucy Liu, Ginnifer Goodwin i Kirby Howell-Baptiste. U seriji Why Women Kill ćemo imati uvid u živote tri žene koje žive u tri različite decenije. Imamo domaćicu (Ginnifer) u šezdesetim godinama prošlog veka, elitnu gospođu u osamdesetim (Lucy) i advokata (Kirby) u 2018. godini, gde se svaka nosi sa svojim komplikacijama u braku. Serija će se baviti istraživanjem kako su se žene promenile u različitim vremenskim periodima i kako reaguju u različitim decenijama na prevaru, koja je na neki način uvek ista.

Ono što nas je posebno zaintrigiralo je činjenica da je tvorac ove serije Marc Cherry koji je radio na serijama koje su već naši favoriti – Desperate Housewives koje smo gledali čak osam divnih sezona i Devious Maids koje smo gledali nažalost samo četiri sezone.

Comments