Osim što opis serije deluje zanimljivo, kao i sam trejler za istu, ipak na osnovu onoga što smo videli i pročitali, verujemo da će biti za nijansu drugačije od svega ostalog što smo videli do sad na TVu, ali da će istovremeno imati notu Očajnih domaćica koju i dalje mnogo volimo.

Nažalost, da bismo videli rezultate rada ove ekipe moraćemo sačekati još dve nedelje, jer je premijera prve epizode zakazana za 15. avgust.

Škakljiva komedija provučena kroz muke bračnog života tri žene koje su iz različitih doba, a sve su živele u istoj kući i sve se bore za neverstvom svojih supružnika, biće ekstremno zabavno za gledati.

Ako zanemarimo samo ovaj interesantan opis, ono što treba napomenuti da će u seriji biti provučeni svi problemi današnjice, koji su bili i problemi prethodnih šezdeset godina, samo nisu bili toliko javni kao danas. Imaćemo prisutnu LGBTIQ+ notu kroz jednog od muževa, temu otvorenih brakova koja je danas aktuelna jer je monogamija na neki način mrtva (hteli to ili ne ljudi koji danas stupaju u brak), kao i veoma interesantne modne izbore koje prave ove žene.

poll id=”45″


izvor naslovne fotografije: instagram.com/ourlifestylechoices

Jovan

Comments