Industrija zabave i noćnog života u Beogradu je veoma razvijena i jedna je od turističkih atrakcija po kojoj je naša prestonica poznata. Međutim, retki su slučajevi kada se organizacije iz ove branše zalažu za određene vrednosti koje treba negovati i na taj način pozitivno utiču na svest i život mladih ljudi.

Belgrade banging3 Za šta se zalaže Belgrade Banging?

Prvi put susrećemo se sa jednom party brendom koji želi da promeni svest ljudi o provodu, zabavi i noćnom životu i da istakne način na koji će lošu situaciju u Srbiji promeniti.

Belgrade banging4 Za šta se zalaže Belgrade Banging?

Sloboda, prijateljstvo, ljubav, sreća, harmonija, ispunjenost, ples, pozitivna energija, adrenalin, ovo su samo neke od ključnih stvari koje Belgrade Banging propagira. Ovaj party brend je nastao sa ciljem da unese maštu, kreativnost i dobru energiju u noćni život Beograda, a i šire, i da na ovaj način srpskoj publici ponudi nešto novo i zanimljivo, nešto što će ih neprestano oduševljavati. Pažljivo osmišljeni događaji sa jedinstvenom muzikom, light efektima, scenografijom i kostimografijom, događaji koji su uvek imali “wow” efekat imaju za cilj da probude u mladim ljudima osećaj ispunjenosti i zadovoljstva i da im pruže kompletan doživljaj fenomenalnog provoda.

Belgrade banging1 Za šta se zalaže Belgrade Banging?

Reč “Banging”, koja je odabrana kao deo naziva ovog brenda predstavlja nešto bombastično, dobru stvar koja ljude treba da prodrma i probudi u njima svest o negativnim uticajima koji su svuda oko nas. Suština ovog party brenda se zasniva na događajima koji će sami po sebi biti dovoljni za stvaranje pozitivne energije i adrenalina.

Belgrade banging2 Za šta se zalaže Belgrade Banging?

Nekada je bilo dovoljno izaći u provod i slušati dobru muziku. U današnje vreme, kada je tehnologija i te kako napredovala, potrebno je mnogo više za dobar entertainment. Neophodan je celokupan “paket” kako bi publika doživela nešto ludo i nezaboravno. Belgrade Banging želi svojoj publici da pruži i više od toga i da dokaže da je za fenomenalan provod potrebna samo potpuna posvećenost, kreativnost i inovativnost organizatora u osmišljavanju događaja koji će promeniti život i svest mladih i zadovoljiti apetite iskusne srpske publike.

Belgrade Banging želi da napravi najbolji sprski provod, da sustigne Evropu i svet, da napravi srpskog Hardwell-a! Događaji u Srbiji moraju biti tehnološki ispraćeni, jer je u 21. veku raditi suprotno uvreda za publiku.

Ovo je poruka koju šalje Belgrade Banging, a da dela govore više od reči pokazaće Belgrade Banging Birthday 25. oktobra u Mikser House-u. 

www.belgradebanging.rs

Comments