Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

100.000 fanova Facebook stranice Svako dobro – Hemofarm

100.000 fanova Facebook stranice Svako dobro – Hemofarm

Više od sto hiljada korisnika Fejsbuka postali su do danas fanovi Fejsbuk stranice Svako dobro – Hemofarm i time iskazali privrženost “Svako dobro“ konceptu koji na ovoj društvenoj mreži razvija kompanija Hemofarm vodeći se idejom da smo svi različiti ali nam je briga o zdravlju svima ista. Oni su prepoznali snažnu motivacionu poruku našeg tradicionalnog pozdrava “Svako dobro” koji je i univerzalni način za izražavanje brižnosti prema bližnjima ali i slučajnim sagovornicima u vremenu u kome smo izloženi mnogim lošim vestima koje dominiraju u medijima.

Anita Stanojević-Matić iz Kaluđerice je 100.000-ti fan Fejsbuk stranice “Svako dobro – Hemofarm”! Ona je mlada mama blizanaca Nađe i Nemanje koji za nju predstavljaju centar sveta i daju smisao životu. Anita je posetila kompaniju Hemofarmu i otkrila šta je za nju Svako dobro: “Svako dobro za mene je moja porodica, lepe misli koje čine život lepšim, lepo vreme i sve ono pozitivno što me okružuje. Bila sam iznenađena što sam baš ja postala sto hiljaditi fan i ovom prilikom želim da vam se zahvalim na poklonima koje sam dobila.“ – kaže Anita i dodaje da, kada god je neraspoložena, ode na Hemofarmovu Fejsbuk stranu, pročita nekoliko motivacionih postera i lepih misli i odmah se oraspoloži.

IMG 20130717 140645 100.000 fanova Facebook stranice Svako dobro – Hemofarm

Anita Stanojević-Matić

Hemofarm je društveno odgovorna kompanija čija je primarna delatnost proizvodnja lekova i farmaceutskih proizvoda. Pored toga, Hemofarm nastoji da kroz sve svoje aktivnosti utiče na razvoj svesti o značaju prevencije i adekvatne brige za zdravlje. Tako putem svoje Fejsbuk stranice, deli osmehe, lepe misli i motivacione postere, u želji da ukaže na značaj ravnomernog razvoja telesnog, duhovnog, emotivnog i socijalnog aspekta zdravlja.

Svaki dan, svako dobro! 

Editors choice