Vodič za kožu koja ne stari: Sve što treba da znaš kako bi uvek izgledala mladoliko

Nedeljni horoskop : 24. mart- 30. mart

5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

16 razloga zašto vas momak loše tretira

16 razloga zašto vas momak loše tretira

1/3

Vrlo malo toga možete da popravite, a to je deo koji se odnosi na komunikaciju i iskrenost – u kojoj ćete verovatno potvrditi sebi da ne treba da ulažete u tu vezu, jer vam se vrednosti, motivi, želje i ciljevi potpuno razlikuju. U redu je dati nekome svaku šansu, zato što na taj način poštujete svoja osećanja. Ali ne možete jako dugo da se pretvarate da je u redu što partner ne poštuje vaša osećanja, jer to, pre svega, nije partnerstvo. Dakle evo spiska 16 razloga u kojima možda možete da pronađete odgovor na pitanje zašto se vaš momak tako loše ponaša prema vama.

Nema ozbiljne namere – možda ih nikada i nije imao, a možda vam je to i rekao, samo niste htele da ga shvatite ozbiljno. On ne želi isto što i vi.

Igra se vama – zabavno mu je da isprobava svoju mušku moć nad vama. Testira vas i proučava kako funkcioniše onaj kliše o tome da što vas više odbacuje i drži u nesigurnosti, to više izgarate.

Nedostatak komunikacije – možda pogrešno tumačite jedno drugo, zato što nikada ne razgovarate otvoreno o osećanjima, željama, namerama i ciljevima. Pokušajte da pročistite atmosferu poštenim razgovorom.

16 razloga zašto vas momak loše tretira1 16 razloga zašto vas momak loše tretira

Ima problem zavisnosti – uvek treba uzeti u obzir mogućnost da je možda zavisnik i obratiti pažnju na simptome. Zavisnici nemaju stvarnih prijatelja i prave ljubavi, jer imaju samo jedan prioritet u životu. A vi niste medicinska sestra i terapeut, nego neko kome treba aktivan partnerski odnos.

Fali mu porodično vaspitanje – nije imao od koga da se nauči manirima, pa je neotesan i ne ume da komunicira sa ženama kao džentlmen. Možda može da nauči, osim ako ovo ponašanje nije u kombinaciji sa još nekim razlozima zašto vas loše tretira.

Editors choice