Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

5 načina da sa prijateljima budeš uvek u kontaktu i pored “gustog” rasporeda

5 načina da sa prijateljima budeš uvek u kontaktu i pored “gustog” rasporeda

1/3

Činjenica da se vremenom stvari na koje si navikla menjaju ponekad zna da bude zastrašujuća. Koliko god da iščekuješ i raduješ se svakom novom segmentu života, povremeno se osvrneš na pojedinosti koje bi opet poželela da proživiš. Ono za šta moraš da se pobrineš je da ljudi koje voliš u svakom momentu budu kraj tebe, kako i oni ne bi postali lepa uspomena.

Posao, ljubavni partner, deca… I sve druge ništa manje bitne obaveze u tvojoj svakodnevnici vrlo lako mogu da postanu uzrok udaljavanja od prijatelja. U gust raspored sa kojim se jedva snalaziš nikako ne možeš da uvrstiš i vreme koje ćeš provesti sa drugaricom, a nekako uvek nju odlažeš jer znaš da ti neće zameriti i da će te razumeti. Međutim, to ukazuje na nužno udaljavanje od nje, iako ni u jednom momentu to nisi želela. Kako bi izbegla takav ishod i održavala redovan kontakt sa prijateljima, nudimo ti pet predloga koje možeš primeniti u svom planiranju vremena.

Uskladite način komuniciranja

Dešava se da kada pogledaš na telefon često vidiš propušten poziv drugarice i pomisliš u sebi kako ćeš joj se javiti kasnije kada budeš došla do vremena, ali zaboraviš. Ili joj se javiš na poziv i zbog nemogućnosti normalnog razgovora (problema na poslu, dečije vike) ipak prekidaš vezu. Dosadilo ti je da ostajete tako nedorečene – uskladite svoje pauze ili slobodno vreme, odredite vaš tajming koji biste mogle da iskoristite za sve što želite da čujete i kažete jedna drugoj. Ili, ukoliko su telefonski razgovori previše, ako vam tako više odgovara nekad možete svesti komunikaciju i na tekstualne poruke. Nebitno je za šta ćete se odlučiti ako uspevate da održavate čak i minimalni kontakt.

naslovna 1 1 5 načina da sa prijateljima budeš uvek u kontaktu i pored gustog rasporeda

 

Editors choice