Vodič za kožu koja ne stari: Sve što treba da znaš kako bi uvek izgledala mladoliko

Nedeljni horoskop : 24. mart- 30. mart

5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Astro: Prvi retro Merkur u godini i po čemu će ličiti na ostale

Astro: Prvi retro Merkur u godini i po čemu će ličiti na ostale

1/2

Uživaj u ovom periodu mira i tišine dok možeš jer od 22.marta kada Merkur bude u Ovnu, i još retrogradan, po prvi put u ovoj godini, uobičajene glavobolje i haos su siguni. Ovaj retro se završava 15. aprila, ali čekaju nas još dva do kraja godine. Jedan od 25. jula do 18. avgusta, i treći od 18. novembra do 6. decembra. Ovo je normalan broj retro Merkura u jednoj godini, ali ovogodišnji dele jednu specifičnost. Svaki put kada se planeta komunikacija bude vraćala hodom u nazad, to će raditi kroz vatreni znak. Prvo kroz Ovna, zatim Lava i na krjau Strelca. Ako ne znaš šta to znači i donosi vreme je da saznaš i na vreme se pripremiš.

Od četiri elementa Zodijaka (vatra, voda, vazduh i zemlja) vatra očekivano ima najintenzivniji i najdinamičniji efekat. Ovan je poznat po svom borbenom stavu i tvrdoglavosti, Lavovi su topli, zahtevni i strastveni dok su Strelčevi avanturistička, uazavrela grupica. Ovi zankovi se ne plaše da svojim prisustvom ostave trag i privuku pažnju, i njihova nakoljenost drami može samo da pojača regularnu retro Merkur dramu. Generalno, ovi retrogradni periodu imaju potencijal da utiču najviše na ona polja oko kojih smo najviše pasionirani pa će zbog toga biti više varnica i konflikata nego inače.

Tokom uobičajenog retro Merkura, dešava se da ne možemo nikako da ispratimo lične to-do liste, da gubimo stvari, zaboravljamo na dogovore, imamo razmirice sa priajteljima i partnerima. Ali ove godine, nećemo samo zaboravljati na večeru koju smo odavno dogovorili već će ta jedna naizgled bezazlenost doneti malo veće probleme. Na primer, ukoliko doneseš odluku da odustaneš od nekog poslovnog projekta u poslednjem trenutku će dovesti do mnogo ozbiljnijih posledica nego obično. U prevodu: posledice za greške koje napravimo bi u nekim situacijama mogle da budu neproporcionalne samoj grešci. Veće. Dramatičnije. 

Editors choice