Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Beli kutak Meg Ryan

Beli kutak Meg Ryan

U domu poznate glumice Meg Rajan (Meg Ryan), dominira bela boja, i drvo koje čitavom prostoru daje neprevaziđen osećaj topline i elegancije. U dnevnoj sobi nalazi se crno – bela garnitura i kamin koji u zimskim noćima ambijentu daje romantičnu notu. Prostorija je dosta svetla, zahvaljujući širokim prozorima sa klasičnim zavesama.

Pri samom ulasku u ovaj elegantan dom uočićete veliko ogledalo, a na svakom koraku dekoraciju u vidu cveća, na stolu, komodi ili pored vrata. Kuhinja takođe, poput dnevne sobe, ima dosta svetlosti. U njoj ćete prvo uočiti starinski radni sto i jednostavne lustere. Iz trpezarije možete izaći u baštu i uživati u pogledu na vinograde.

Picnik collage16 Beli kutak Meg Ryan

Dizajnerka enterijera Marša Rasel (Marsha Russell) je pomogla Meg oko dekoracije čitave kuće. Za jedan magazin koji se bavi uređenjem enterijera Marša govori: “Meg je želela da na sebi specifičan način ugodi kada se radi o dizajnu enterijera. Želela je u isto vreme da postigne eleganciju i jednostavnost. Insistirala je na tome da svaka soba obezbedi dovoljno prirodne svetlosti.”

2212 Beli kutak Meg Ryan celebrity homes photos meg ryan 03 Beli kutak Meg Ryan celebrity homes photos meg ryan 08 Beli kutak Meg Ryan

U kupatilu su zagarantovani momenti uživanja. Prostor je velik, a elemenata taman koliko treba. Kada se u ovu kuću Meg uselila ona je bila mračna i sa crvenim zidovima. Interesantno je da su novi elementi u kući izrađeni od drveta i to ručno. Za svoj kutak glumica kaže da je u isto vreme romantičan i udoban. Takođe, svakog novog dana izmeni nešto u svom domu i time svoj životni prostor učini još udobnijim.

661 Beli kutak Meg Ryan 552 Beli kutak Meg Ryan
Jovana Katić – Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima i venčanjima. Svoju kreativnost ispisuje na stranicama svog bloga Juliet’s Pen.

Editors choice