Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Bio si poziv koji se ne odbija… E, vala, nisi!

Bio si poziv koji se ne odbija… E, vala, nisi!

1/3

Svaki put ista priča! Ili si izašla u grad, malo popila, raznežila se, pa zoveš Njega. Ili, nisi izašla u grad, smorila si se, pa opet zoveš Njega. Ili, sve tvoje drugarice su sa momcima, nemaš šta da radiš, pa opet i opet zoveš Njega! Sve bi ovo bilo u redu da On nema status tvog bivšeg dečka koji bi, s obzirom šta ti je sve uradio, trebalo da ima zabranu prilaska tvom srcu, mozgu i telu narednih… paaa, jedno 250 godina! I, vidiš li, uvek ga zoveš zbog nekih gluposti, da ne kažem iz dosade?! A da, znam ja zašto ti svaki put ponovo odlepiš za njim! Zato, jer ti on daje lažne nade! Fin je, pa ti tepa kuco, maco, ljubavi, bebo, a zapravo, odgovara mu da ima dobru ribu poput tebe na stand by-u, za slučaj da ga druge devojke, za koje je isplanirao da će mu biti još jedna recka, odbiju! Ma, koga će on da zavlači?!

Pet glavnih razloga zbog kojih muškarci ne zovu zene ili ne uzvrate poziv Bio si poziv koji se ne odbija... E, vala, nisi!

Najgore od svega jeste to što si ti svega toga svesna: da je ološ, da je smrad, da se uživeo, da glumi facu, a u stvari je slepac i tako dalje, i tako dalje, ali, srcu je teško objasniti! Takođe, niti je on nezamenljiv, niti si ti gabor koji ne može da nađe pet puta boljeg! Ali, ali, ali! I dalje ga voliš, nadaš se, zoveš i patiš i, zapravo, ponižavaš se! Kada bi samo smogla snage da ga tako lepo iskuliraš, da mu okreneš du*e, pa da vidiš kako će da trči za tobom! (Provereno i dokazano u 95 odsto slučajeva!)

Editors choice