Lepa pevačica Sijera (Ciara) predstavila je novi singl pod nazivom “Sweat” sa svog predstojećeg albuma “One Woman Army”. Singl je radila u saradnji sa reperom 2 Chainzom (ranije poznatim kao Tity Boi), a pesma je ispunjena zvucima sintisajzera i basa. Dvadesetšestogodišnja pevačica je euforiju u vezi sa novim singlom podelila sa fanovima na Twitter profilu i postavila im link za audio preslušavanje ovog budućeg hita. Pesma će biti dostupna na iTunesu u utorak, 19. juna.

Što se tiče novog albuma, još uvek se ne zna tačan datum izlaska, ali je mlada pevačica sa svojim fanovima već podelila fotografiju omota koji će krasiti ovaj album. Uz fotku je išao i njen komentar: “Pokret je upravo krenuo! Priključite se!” Sijera je pozirala obučena u patriotsku majicu sa printom američke zastave, mini suknju od belog teksasa i bez štikli, što joj je savršeno pristajalo. Na snimanju se pojavila umotana u američku zastavu i izjavila da je ona “Ona Woman Army”. Sasvim je jasno da je Sijera spremna da ponovo preuzme pozornicu, a kako je dugo nije bilo, verujem da njeni fanovi ne mogu da dočekaju da čuju nove zvuke koje im je pripremila.

fotoCiara Ciara objavila novi singl i predstavila omot za peti album

Omot za novi album


Lola Radosavljević – bavi se jezikom, književnost nosi u srcu, a osmeh na licu. Hrabro ide kroz život, čuva večito dete u sebi, ruku pod ruku sa Mikom i njegovom parolom “Dok drugi objašnjavaju život, ti mahni rukom i odživi ga!”

Editors choice