Ovaj puder ima trostruko delovanje: visoku moć pokrivanja od čak 16 sati, daje prirodan izgled kože, bez stvaranja grudvica, naglašavanja bora i masnog traga, plus optimalno hidrira kožu i štiti je od negativnih spoljnih faktora i UV zračenja sa 35 SPF.

Osim toga, obogaćen je glicerinom i eteričnim uljem biljnog porekla, koji ga na koži čine glatkim, tečnim i prijatnim, dok “soft-focus” pigmenti savršeno prekrivaju nepravilnosti i prilagođavaju se koži i tenu.

p.s. Trenutno je u toku i Vichy Dermablend nagradna igra u kojoj možeš osvojiti vredne nagrade! Sve što treba da uradiš je da podeliš svoju priču o tome kako je Dermablend promenio tvoj život i možeš osvojiti:

1. nagrada: Personalizovani jednodnevni make-up kurs sa poznatom srpskom make-up umetnicom – Milicom Jevtić.
2. nagrada (x10): Vichy rutina po izboru (5 proizvoda) – Saznaj više o Vichy proizvodima
3. nagrada (x20): Dermablend puder po izboru

Za uslove konkursa i više detalja klikni ovde

Male tajne nanošenja pudera kada nemaš puno vremena

1. Koristi puder tako da napraviš oblik “leptira” na centru lica – prekri sredinu nosa, deo iznad obrva i direktno ispod oka. Ovo je deo lica koji je uvek u fokusu te mora biti najsvetliji i besprekoran. Zatim, na bradi napravi slovo “V”.

2. Čistim prstima, blenduj nanešeni puder ka spolja, tapkajući ga lagano. Toplota tvojih prstiju će pomoći da se puder što bolje stopi sa bojom tvog tena, čineći da deluje prirodno.

vichy 2 Iz dnevnika gradske devojke: Kako da imaš besprekoran ten od jutra do večeri (beauty blog)

3. Ukoliko nakon nanošenja, primetiš još neke nepravilnosti, dodatno pokrij ovu zonu sa još jednim laganim slojem pudera, tako što ćeš lagano natapkati kritično mesto.

Nakon toga spremna si za nanošenje ostatka šminke i veruj mi na reč, opstaće na tvom licu ceo dan – od jutra do večeri!

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Editors choice