Talentovani Britanac, Džejms Blant (James Blunt), iza sebe ima tri vrlo uspešna albuma. Pored pevanja, bavi se i pisanjem pesama, kao i sviranjem gitare i klavira.Nakon osam uspešnih muzičkih godina, rekao je da stavlja tačku na svoju karijeru i da mu “treba više vremena za sebe”. Ovaj tridesetosmogodišnji talentovani Englez je prodao preko 11 miliona kopija albuma “Back To Badlam” i proslavio se svetski poznatim hitom “You’re Beautiful”. Međutim, nalažost, izgleda da Džejms, koji je bio kraljičin stražar i snimatelj filma o Kosovu, nema nameru da nastavi da se bavi muzikom. Nedavno je saopštio da nema nameru ni da nastavi sa pisanjem.

Slika 275 James Blunt napušta muzičku scenu

Talentovani Džejms Blant

U razgovoru sa reporterom objasnio je: “Ja samo želim da se posvetim sebi. Za sada nemam planove da nastavim sa pisanjem tekstova za pesme. Odmaram se od kad sam završio sa svetskom turnejom i mnogo vremena provodim na Ibici, gde imam vilu.” Blantov najnoviji album je “Some Kind Of Trouble” iz 2010. godine. Poslednji hit je objavljen u januaru, kada ga ja majka branila od kritika da prima mito, navodeći da je muzička industrija snobovska. Nadamo se da bavljenje muzikom za Džejmsa Blanta nije bila samo faza i da će se vratiti stvaranju.

Slika 372 James Blunt napušta muzičku scenu

Nadamo se da odluka o povlačenju sa muzičke scene nije konačna

Izvori fotografija: thepoke.co.uk, img.ibtimes.com, fanart.tv


Jelisaveta Popov je studentkinja Fakulteta političkih nauka. Obožava da putuje. Želela bi da zna sve jezike sveta, a najviše voli francuski jezik. Ne moze da zamisli ni jedan dan bez humora, muzike i voljenih osoba.

Editors choice