Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Style inspo: Kako da izdominiraš noseći athleisure trend

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Kraj jedne ere: Odlazak Raše Popova u legendu

Kraj jedne ere: Odlazak Raše Popova u legendu

1/3

Čovek uz kojeg su brojne generacije odrastale, čovek koji je uspeo da na hiljade mališana vaspitava preko malih TV ekrana, koji je uticao na razvijanje svesti, kulture, obrazovanja, Raša Popov, preminuo je tokom prošle večeri u Beogradu, u 83. godini života.

1933. godine u Mokrinu, tog 23. juna, rođen je Raša Popov koji je jugoslovenski narod mnogo zadužio i kojem je ostavio mnogo toga u nasleđe. Iako je kroz odrastanje bio okrenut istoriji, na kraju se odlučio da dođe u Beograd i započne sa studijama književnosti koje su ga u potpunosti usmerile profesionalno, ali i privatno, jer je lepa reč postala njegova profesija, ali i raspoznavanje njegove ličnosti i celokupnog bića.

Svoju profesionalnu karijeru započeo je kao novinar u Novom Sadu, i to u novosadskom dnevniku, a onda se njegovo angažovanje proširilo na list “mladost”, Radio Beograd, Televiziju Beograd. Osim toga, radio je i kao lektor srpskohrvatskog jezika i to u Londonu, Notingemu, Birmingemu, a ujedno je bio i glavni urednik Matice srpske u Novom Sadu. Međutim, ovde nije kraj svih njegovih profesionalnih angažovanja i smerova kretanja, ali svi ga danas najviše i najbolje poznajemo kroz legendarnu TV emisiju “Fazoni i fore” uz koju smo negde svi odrastali i učili mnogo toga.

Editors choice