Poznata starleta Kim Kardašijan (Kim Kardashian) poslužila je kao inspiracija reperu Kanje Vest (Kanye West) za novu pesmu koja svojim nazivom dovoljno govori o blagoj opsesiji ovom lepojkom – “Perfect B*tch”. Nešto nalik savršenoj kučki, simbolu žene koja svojom pojavom nikoga ne ostavlja ravnodušnim i imunim na atraktivnost ili lepotu, plastiku ili prirodne obline. Ovu kraljicu rijaliti programa, Kanje je rešio da počasti ovom numerom i to je otkrio na twitteru rečima: “Napisao sam pesmu o Kim”.

Slika 1110 Kučkasta ili ne, Kim Kardashian inspiriše dečka da piše

Kad ljubav inspiriše

Nagradu u melodičkom obliku za svoju devojku Kim, Kanje je upakovao mnogo puta pre ovoga. U stihovima svojih pesama priznavao je “Ja sam zaljubljen u Kim”, dok ovaj novi naslov “Perfect bitch” ljudi mogu shvatiti u krajnje pogrdnom smislu, mada Kanje ne krije zadovoljstvo i činjenicu da mu godi što je Kim upravo takva kakva jeste. Zavodljiva i, sudeći po ovome, krajnje kučkasta cica.

O ljubavi između njih dvoje, šuškalo se i mnogo pre njenog zvaničnog razvoda, ovo nije prva pesma koju joj zaljubljeni reper posvećuje.


Jelena Pavlović je student IV godine na Ekonomskom fakultetu u Kragujevcu, online novinar, pisac u okviru Narodne biblioteke Srbije – savremenih pisaca, autor romana “Tajne robotovog mozga” i istinski opsednuta igrom reči, inspiracije i misterije ljudske duše. Priroda, samoća, život, ljubav, životinje, knjiga su punjači za baterije inspiracije.

Editors choice