Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Makeup trendovi za 2017. koje definitivno treba da probaš

Kučkasta ili ne, Kim Kardashian inspiriše dečka da piše

Kučkasta ili ne, Kim Kardashian inspiriše dečka da piše

Poznata starleta Kim Kardašijan (Kim Kardashian) poslužila je kao inspiracija reperu Kanje Vest (Kanye West) za novu pesmu koja svojim nazivom dovoljno govori o blagoj opsesiji ovom lepojkom – “Perfect B*tch”. Nešto nalik savršenoj kučki, simbolu žene koja svojom pojavom nikoga ne ostavlja ravnodušnim i imunim na atraktivnost ili lepotu, plastiku ili prirodne obline. Ovu kraljicu rijaliti programa, Kanje je rešio da počasti ovom numerom i to je otkrio na twitteru rečima: “Napisao sam pesmu o Kim”.

Slika 1110 Kučkasta ili ne, Kim Kardashian inspiriše dečka da piše

Kad ljubav inspiriše

Nagradu u melodičkom obliku za svoju devojku Kim, Kanje je upakovao mnogo puta pre ovoga. U stihovima svojih pesama priznavao je “Ja sam zaljubljen u Kim”, dok ovaj novi naslov “Perfect bitch” ljudi mogu shvatiti u krajnje pogrdnom smislu, mada Kanje ne krije zadovoljstvo i činjenicu da mu godi što je Kim upravo takva kakva jeste. Zavodljiva i, sudeći po ovome, krajnje kučkasta cica.

O ljubavi između njih dvoje, šuškalo se i mnogo pre njenog zvaničnog razvoda, ovo nije prva pesma koju joj zaljubljeni reper posvećuje.


Jelena Pavlović je student IV godine na Ekonomskom fakultetu u Kragujevcu, online novinar, pisac u okviru Narodne biblioteke Srbije – savremenih pisaca, autor romana “Tajne robotovog mozga” i istinski opsednuta igrom reči, inspiracije i misterije ljudske duše. Priroda, samoća, život, ljubav, životinje, knjiga su punjači za baterije inspiracije.

Editors choice