U okviru evropske turneje pod naslovom “Black and White Europe” popularni pevač Leni Kravic (Lenny Kravitz) nastupiće 26. septembra u Srbiji, i to u “Beogradskoj areni”. Rado viđen muzičar će na predstojećim nastupima promovisati deveti po redu album “Black and White America”.

01 LK Lenny Kravitz ponovo u Beogradu

Leni Kravic pohađao je srednju školu sa glumcem Nikolasom Kejdžom i kolegom Slešom, koga će domaća publika ove godine takođe imati prilike da vidi u okviru festivala "Belgrade Calling"

Jedan od omiljenih zavodnika muzičke scene pred beogradskom publikom nastupio je pre četiri godine, nakon čega je koncert ocenjen kao jedan od najboljih u Srbiji. Ništa manje ne očekujemo ni od ovogodišnjeg nastupa zvezde u čijem vlasništvu se posebno ističu četiri nagrade Gremi osvojene u kategoriji “Best Male Rock Vocal Performance”.

Karte za jesenji rok spektakl biće puštene u prodaju 9. maja. Njihova cena kretaće se između 2,500 i 4,490 dinara.

Pogledajte spot za najuspešniji singl sa albuma “Black and White America”:


Iris Zavargo je diplomirana novinarka, u najavi master komunikologije. Mađarski divani mnogo bolje od Balaševića, ali nije ni nalik svađalici iz pesme “Sin jedinac”. Svoj život zamislila je u ritmu muzike i zato uči da bude DJ, trudi se da ne zaboravi kako se svira klavir, trenira džez balet i s ljubavlju će pisati o ljudima zbog kojih smatra da najbolju stranu naše stvarnosti čine note.

Editors choice