Ljubav i veze

Ovog meseca bićete entuzijastični i strastveni. Moguć je početak veze na daljinu, i upoznavanje nove osobe koja će vas zaintrigirati. U drugoj polovini decembra vaše veze i ljubavni život uopšte, trpeće zbog stresnog perioda na poslu i velikog broja obaveza. Ipak, za one koji su sami, moguće je otpočinjanje veze sa nekim poslovnim saradnikom, ili čak nadređenim. Neočekivane stvari u ljubavnom životu mogu se desiti 15. decembra.

Novac i karijera

U prvoj polovini meseca javljaće vam se veliki broj mogućnosti vezanih za inostranstvo. Bilo da se radi o poslovnim mogućnostima, saradnicima iz drugih zemalja ili mogućnosti studija van zemlje, očekuju vas putovanja. Najbolji dan za posao biće 14. decembar, kada ćete biti posebno motivisani i predani poslu, što vas može dovesti do uspeha sa dugoročnim pozitivnim posledicama. Očekuje vas period napretka.

horoskop 5 Mesečni horoskop za decembar: Ovan

Telo i duh

Bićete u dobroj formi tokom celog meseca. Pored toga, svi problemi koji su vas mučili tokom novembra, ovog meseca će prosto izbledeti i moći ćete da se opustite i na mentalnom planu. Ipak, sam kraj meseca može biti turbulentan i poremetiti vašu dotadašnju fizičku i mentalnu ravnotežu.

Savet

Izbegavajte prevelike troškove i rizike, posebno oko praznika.

Pogledaj mesečni horoskop za ostale znakove ovde.

Jasna Stanić

Editors choice