Aleksandra Topića smo vam već predstavili, a sada vam predstavljamo njegov novi modni projekat.

Priča počinje ovako: “Skica je bila spremna i nakon potrage tekstila, šnajderki i propratnog materijala, pa zatim šivenja, pakovanja i fotografisanja kolekcija je spremna. Glavna, tj. Admiral kolekcija sadrži devet mašni, a u toku potrage materijala za ovih devet mašni nisam mogao da se suzdržim i da ne pazarim materijale koji mi se dopadnu, koje slučajno nađem ili one parčiće koji su poput otpada u velikim žičanim korpama te je tako nastala Escort kolekcija od 27 mašni!”

001 Modni predlog: BowTie Collection

Autor fantastične kolekcije

“Inspirisalo me je cveće, pepito patern, nitne, zlato, tufnice, karo, neon boje… Zadovoljan sam prvom kolekcijom, vrata mi se tek otvaraju, imam mnogo inspiracije za kreiranje novih mašni, mogućnosti su velike, igra zabavna” – kaže Aleksandar povodom ove fantastične kolekcije.

003 Modni predlog: BowTie Collection

Izaberite svoju omiljenu mašnu

012 Modni predlog: BowTie Collection

Nosite ih uz omiljenu košulju

Predlažemo vam da ih nosite uz moderne letnje odevne kombinacije. Ne sumnjamo da ćete u širokoj paleti pronaći baš jednu za sebe.

006 Modni predlog: BowTie Collection

Moderne tufne

007 Modni predlog: BowTie Collection

Ništa bez mornarskog stila

Mašne možete poručiti na BowTie Collection Facebook stranici ili na aleksandar_topic@yahoo.com


Jovana Katić – Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima i venčanjima. Veruje da se snovi ostvaruju onda kada ih postanemo dostojni.

Editors choice