Pre neki dan preneli smo vest da se šleper koji je prevozio opremu za Madonin (Madonna) koncert prevrnuo nadomak Geteborga. Izgleda da su zvezde nepovoljno nastrojene ili su muzičari prezauzeti pa umor čini svoje, tek evo nas sa još jednim izveštajem o “muzičarskoj saobraćajki”.

thecult Muzičke saobraćajke: The Cult

Preživeli su!

Pre nekoliko dana autobus kojim su se vozili članovi grupe The Cult udario je u bankinu dok su putovali iz Splita na koncert u Ljubljani. Zvaničan izveštaj kaže da nije bilo povređenih i da je sve u redu, ali pevač Ian Astberi (Ian Astbury) kaže da se malko ugruvao.

“Jedini sam bio budan. Autobus je iznenada skrenuo i udario u bankinu, nagnuo se opasno, zamalo da se prevrnemo. Ograda je izdržala i sprečila vozilo da se ne surva niz liticu. Svi smo umorni, još smo u šoku. Ne pomisli čovek da to može da mu se desi, ali eto jeste”, kazao je Ian.


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice