Vreme u kom živimo je puno izazova i sve je veći broj ljudi koji zbog nedostatka vremena ne stižu da vežbaju i hrane se nepravilno što stvara predispozicije za gojaznost. Višak kilograma se može srediti dijetom i napornim vežbanjem u teretani, ali, nažalost, to ne eliminiše masne naslage sa stomaka, kukova i butina.

Dugi niz godina je hirurgija (liposukcija) bila jedino rešenje za ovaj problem, da bi tokom poslednjih par godina kavitacije bile aktuelne. Sada postoji nova bezbolna terapija Laserporation&EndroRadioMag za koju je dokazano da daje najbolje rezultate brzo, bezbedno i efikasno pri čemu oblikuje telo.

Laserporation&EndoRadioMag je efikasan metod za eliminisanje celulita ili suvišnih masnih naslaga na pojedinim delovima tela. To je neinvazivna, bezbolna procedura bez neželjenih efekata, te ne utiče na okolna tkiva kao što su krvni sudovi, nervi i vezivna tkiva.

star medico Nova efikasna terapija za uklanjanje celulita

Borba protiv celulita nikad nije bila lakša

Nakon tretmana Laserporation&EndoRadioMag odmah možete da obavljate svakodnevne uobičajene aktivnosti. To je idealno rešenje za one koji žele da poboljšaju svoj izgled, ali ne smeju ili ne žele (iz bilo kog razloga) da se podvrgnu operaciji.

Eximia HR77  je nagrađen kao najbolja oprema za mršavljenje u Velikoj Britaniji. Postoji više od 1,000 Eximia uređaja u 40 zemalja, a prosečan broj dnevno obavljenih tretmana je oko 4,000. Do sada je bilo više od 200,000 zadovoljnih pacijenata.

Uskoro u Srbiji – Laserporation&EndoRadioMag najmoćniji uređaj Eximia HR77, za uklanjanje masnih naslaga i celulita.

Sve dodatne informacije možete naći na web sajtu ili Facebook fan pageu.

Editors choice