Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Resonate 2013: Kreativnost koja okružuje svet umetnika

Resonate 2013: Kreativnost koja okružuje svet umetnika

Festival će se odrzati u Domu Omladine Beograda od 21-23. marta. Posetioci festivala Resonate 2013 će tokom bogatog trodnevnog programa posetiti više od 800 posetilaca iz različitih delova sveta. Idealna prilika da se svetska i domaća kulturna scena upozna sa radom eminentnih umetnika iz celog sveta, ali i aktivno učestvuje u radionicama koje su osmišljene tako da podstaknu kreativnost i otvore debate. Teme koje obuhvata ovaj prestižniji evropski festival protežu se od softverskog inžinjeringa do teorije vizuelnih umetnosti.

resonate 20131 Resonate 2013: Kreativnost koja okružuje svet umetnika

Svoja znanja i iskustva sa posetiocima festivala tokom 31 predavanja, 16 radionica ali i edukativnog i muzičkog programa podeliće svetski priznati umetnici i profesionalci

Kreativnost koja okružuje svet umetnika i podstiče na dalje stvaranje i postavljanje novih standarda sada su dostupni svim zainteresovanim posetiocima koji žele da probude dobru energiju. Neograničeno polje istraživanja kada je savremena tehnologija i njena primena u pitanju, kao i mogućnosti koje pruža korišćenje ovih tehnologija su neiscrpan izvor za umetnike. Učesnici koji će predstaviti svoje radove su umetnici i profesionalnci koji postavljaju svetske standarde u umetnosti, a neki od njih rade i za kompanije kao što su: Walt Disney, Dolce&Gabbana, Chanel, Jägermeister, Channel 4 UK, Rizzolli New York, Playstation, Diesel, MTV, Warner Brothers, itd.

Dnevni program je kreiran u partnerstvu sa vodećim obrazovnim institucijama u oblasti interaktivne umetnosti, digitalnih medija, umetnosti i dizajna. Umetnici koji će učestvovati su: Casey Reas, Joachim Sauter (ART+COM), Zimoun, Klaus Obermaier, Moritz Stefaner, Zach Gage, Tale of Tales, Golan Levin, Ivan Poupyrev, Raquel Meyers, Anthony Dunne (RCA), Cohen van Balen, Karsten Schmidt, Spaces of Play, Memo Akten, Andreas Müller (Nanikawa), James Bridle, Liam Young, Andreas Gysin, Greg J Smith, Kyle McDonald, Peter Kirn, Studio NAND, onedotzero i mnogi drugi.

Resonate festival su podržali: Ministartvo kulture i informisanja Republike Srbije, Turistička Organizacija Srbije, Antipod i Dom Omladine Beograda.

Editors choice