5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

The Best of RnB: Beyoncé & Jay-Z “Bonnie & Clyde”

The Best of RnB: Beyoncé & Jay-Z “Bonnie & Clyde”

Ne, ovo nije neki od novijih hitova, ovo je stara, divna r’n’b pesma.

Nastala je u saradnji dva izvanredna izvođača Bijonse Nouls (Beyoncé Knowels) i Džej Zija (Jay-Z), još u vreme kada je Bijonse bila deo grupe Destiny’s Child, i dok joj je bilo u planu da započne solo karijeru. Ova saradnja je bila pravi pogodak za nju, baš iz tog razloga. Pesma je puštena 10. oktobra 2002. godine.

“Bonnie & Clyde” je pesma koja je bila inspirisana Tupakovom (Tupac) pesmom “Me And My Girlfriend”, kao i samim filmom “Boni i Klajd” (Bonnie and Clyde).

Singl je dostigao četvrto mesto na “US Billbord Hot 100” listi, a na još nekim listama čak i više pozicije, ali važnija informacija je da je pesma bila nominovana za najbolji r’n’b i hip-hop spot 2003. godine na dodeli “MTV Video Music Awards”.

Ne znajući da i Toni Brekston (Toni Braxton) planira da snimi pesmu inspirisanu Tupakovom pesmom “Me And My Girlfrend”, nakon snimanja dobija optužbe od Toni da je ukrao njenu pesmu. On je tom prilikom izjavio da je znao da i ona snima ovakvu pesmu, sigurno bi snimio duet sa njom.

SLIKA 113 The Best of RnB: Beyoncé & Jay Z Bonnie & Clyde

“Doin what we like to do our way!”

Dobro znamo da ovo nisu pravi Boni i Klajd, ovo su samo njihove imitacije. Ali za one koji ne znaju celu priču o ovom paru, mi smo tu da ispričamo ukratko.

Naime, radi se o Boni (Bonnie Elizabeth Parker) i Klajdu (Clayde Chestnut Barrow) koji su bili dobro poznati pljačkaški par. Sa svojom bandom “Barrow Gang” putovali su u Centralnu Ameriku za vreme Velike depresije. Odmah nakon upoznavanja kod Klajdovog prijatelja, zaljubili su se jedno u drugo, I Boni je ostala uz Klajda u svim nelegalnim radnjama. Godinama kasnije ubijeni su u Luizijani.

Eto koliko se u stvari kockamo zbog ljubavi!

Uživajte!


Sonja Savović za sebe kaže da se ne utapa u masu. Voli New York, žurke, momke i teretanu. Mrzi neuspehe, ali kaže da su oni samo jedna stepenica do uspeha. Ne sudite jој na prvi pogled, jer je to iskrivljena slika.

 

Editors choice