Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Trach Up: Beyoncé ide u školu

Trach Up: Beyoncé ide u školu

Američki sistem obrazovanja pred kraj srednje škole nudi đacima da polažu test kojim se potvrđuje da su uspešno savladali školsko gradivo. Naslov testa je GED (General Education Development), a sadrži pisanje sastava na zadatu temu, laka pitanja iz američke i svetske istorije, geografije, te poznavanja prirode i društva. Tu su i pitanja iz biologije, fizike i drugih prirodnih nauka, kao npr. šta je fotosinteza, ponešto o gravitaciji, magnetizmu. Sledi tekst iz razumevanja engleskog jezika i na kraju srednjoškolska matematika (račun, geometrija, funkcije, malo statistike).

Elem, Beyoncé (Beyonce) je uslikana kako izlazi iz ustanove za alternativno obrazovanje u kojoj se odrasli školuju i polažu GED. Za sada nije bilo zvaničnih komentara, ali sasvim je izvesno da se pevačica vratila da položi maturu.

BeyonceKnowles Trach Up: Beyoncé ide u školu

Bijonse uslikana sa bebom dok izlazi iz večernje škole

Školu je, kako sama kaže, napustila sa 14 godina i premda je imala učitelja kod kuće, verovatno nije stigla ili uspela da položi GED. S obzirom na to da je već onda bila zvezda prepuna obaveza, ne bi nas ni čudilo. U svakom slučaju, Bijonse se vratila da nadoknadi ono što može da se nadoknadi – znanje i potvrdu. I mi joj na tome čestitamo. Hrabar i dobar potez.


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice