Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Trach Up: Kao muškarac s muškarcem

Trach Up: Kao muškarac s muškarcem

Robert Patinson (Robert Pattinson) je veoma tužan. Kako i ne bi bio. Prvi put kada javnost otvoreno doznaje da su njih dvoje zajedno (naravno da smo svi znali, ali par nikad nije zvanično objavio da se zabavljaju), ispostavlja se da je to kroz neko kretensko izvinjenje njegove gluplje polovine.

Osim toga, posle cele te šarade u kojoj je Rupertu (Rupert Sanders) veoma žao, a Kristen (Kristen Stewart) se kune u vernost, par preljubnika je viđen zajedno – ponovo! I to negde u Nemačkoj kako se zabavljaju.

je Trach Up: Kao muškarac s muškarcem

Ponovo snimljeni zajedno, u Nemačkoj

Gospode! Mislim da smo naleteli na trougao gluposti! Ona je glupača koja se izvinjava, a onda opet vara. Ljubavnik je glupan jer umesto da spasava svoj brak (kao što je, navodno, počeo onim ljigavim opravdanjem) putuje po Nemačkoj sa kretenkom. I naravno rogonja je glupan najveći od sviju jer umesto da se okrene i ode, želi da – razgovara.

Oh, oh, muke i patnje nežnog mužjaka. Kao što rekoh, umesto da se obraduje što se ratosiljava budale, Robert želi da dozna šta se tačno dogodilo. Pošto nju ne može da vidi očima (ne zato što je besan, već zato što mu previše bolno dirka u srdašce), onda hoće da ide kod njega (Ruperta) i pita ga šta je to bilo i koliko je trajalo, koje su poze koristili i sl. Jer, ko zna. Nada ne umire. Možda su sve to novine naduvale, a Kristen i Rupert su se u stvari igrali žmurke pa se izgubili, pa im beše drago što su se našli. A možda je samo posredi odnos režiser-glumica, da da, mora da je to. Nisu se oni ljubakali, nego je Rupert njoj pokazivao kako da uradi scenu.

O, Roberte, naivčino.


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice