Crna Lindzi (Lindsay Lohan)!

Toliko se nakupila prekršaja, pijančenja, droge i uslovnih kazni da nikad ne znamo da li je stvarno nešto opet  uradila glupo ili joj se samo neko nakačio. S jedne strane, imamo lažnu optužbu žene koja tvrdi da ju je LiLo namlatila u klubu, a onda imamo pravu saobraćajku u toku koje je bila mrtva pijana.

lohan1 Trach Up: Lindsay ponovo gazi

Žrtva sopstvene prošlosti

Pre nekoliko dana stigla je nova optužba, da je, mrtva pijana, udarila nekog tipa kolima. Internetska publika coktala je i vrtela glavom, čula se priča unesrećenog mladića koji kaže da ga je Lohanova pregazila, teško povredila, poslala u bolnicu gde su mu dali morfijum za bolove, a dodao je i da je luckasta glumica smrdela na alkohol.

Naravno, uhapsili su je.

Međutim, isplivao je snimak bezbednosne kamere koji pokazuje da je Lohanova samo prošla pored njega. Parkirala se i ušla u klub. Nije bila pijana, ako je verovati snimku i Majklu Lohanu (Michael Lohan).

Mislim, moraš baš da budeš odvaljen da ne bi primeto da ti je auto udario u čoveka.

Eto, na šta je spala, crna Lohanova. Da je optužuje i kuso i repato.


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice