Zoi Dešanel (Zooey Deschanel) je tako ljupka i slatka da nekako budi primisli na ružičasti svet ispunjen zelenom podšišanom travom, bistrim potocima, dugama koje se protežu iznad vodopada, nekom neo-hipi muzikicom koja može da se peva na “tra-la-la”, sa sve srdašcima koji se stvaraju ni iz čega, naduvavaju i prsnu uz zvonak kikot i voćne mirise. Istina, malo je ćaknut taj svet, ali u njemu se svi drže za ruke i skakuću.

E, sad.

Sise jesu lepe i kao oblik i kao boja i kao simbol i kao “ujeee” i kao “sestro, ka’te vidim teško suzbijam emociju” i uopšte rado su viđene. Al’ nekako nisam očekivao da ću u životu napisati “sise” i “Zoi Dešanel” u istoj rečenici. A, šta ćete…

Elem, kad je čula da su se Kameron Dijaz (Cameron Diaz) i Dženifer Lopez (Jennifer Lopez) upustile u guzogrudni okršaj (vidi onaj drugi tračap), rešila i Zoi da pokaže grudi.

aa3 Trach Up: Razdrljila se i Zooey Deschanel

I ja grudi za trku imadem, izjavila je Zoi Dešanel

Razdrljila se i podbočila kao da kaže, slikaj ‘vamo sunac li vam babin!


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice