Ljubitelje modernog dizajna u enterijeru oduševiće naš današnji izbor apartmana. Ovaj kutak osmišljen je kao moderan i udoban. Svetle boje dominiraju u čitavom enterijeru, osnovna ideja bila je da se obezbedi dovoljno svetlosti. Plafoni su okrečeni u belo, a zidovi, pored bele, u crvenu i žutu boju. Nameštaj je, takođe, jednobojan i osmišljen u sasvim atraktivnom maniru.

Pri ulasku u prostoriju zapazićete neobične lustere i police na zidovima. Potpuno će vas osvojiti čiste linije i minimalizam kada je reč o detaljima. Bez preterivanja, ovaj kutak idealan je za sve one koji u isto vreme žele u svom domu da postignu eleganciju i jednostavnost. Neka vas inspiriše u uređenju sopstvenog doma. Kada se vodite jednostavnim, nikada ne možete pogrešiti.

yellow gray white modern living room 665x798 Trostruki miks: Crvena, bela i žuta

Kutak za uživanje

Kuhinja je mala, ali sasvim dovoljna za spremanje omiljenih jela. Uživaćete u kuvanju u ovako lepo sređenom odeljku.

 Trostruki miks: Crvena, bela i žuta

Prostorija za kulinarske čarolije

Beli nameštaj u trpezariji i neobični lusteri čitav prostor učiniće još svetlijim. Prikrivenu dozu elegancije prepoznaće samo dobri poznavaoci modernog dizajna.

 Trostruki miks: Crvena, bela i žuta

Više nego prijatan ambijent

Udoban nameštaj i sto neobičnog oblika krase ovaj dnevni boravak.

 Trostruki miks: Crvena, bela i žuta

Crveni zid i žuta sofa nepogrešiv su izbor

Predsoblje je okrečeno u žuto i u njemu su prikriveni plakari. Otkrijte sve čari modernog dizajna!

 Trostruki miks: Crvena, bela i žuta

Dominantna bela boja kao odraz tradicije

Izvor fotografija: freshhome.com


Jovana Katić – Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima i venčanjima. Svoju kreativnost ispisuje na stranicama svog bloga Juliet’s Pen.

Editors choice