5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Video serijal o Burn Studios DJ takmičenju na Ibici se nastavlja

Video serijal o Burn Studios DJ takmičenju na Ibici se nastavlja

Burn Studios objavio je još dve od ukupno osam priča o finalistima takmičenja za DJ rezidenturu na Ibici. One prate uspeh naše DJ zvezde Lee Dobričić koja je osvojila rezidenturu u klubu “Privilege”, kao i doživljaje ostalih 17 učesnika u borbi za ostvarenje životnog sna.

Nakon što je naša Lea Dobričić impresionirala sudije u prvom izazovu i plasirala se u finale, sledi i drugi izazov – remiks trake jednog od superstar DJ mentora Macea Pleksa (Maceo Plex). Za neke će to biti borba jer nikada nisu producirali, a neki su i neodgovorni.

Sledi i izazov iznenađenja – odabir trake za zalazak sunca u “Cafe Mambo”, a pobednik Mano Andrei iz Rumunije dobija priliku da odsvira set. Pritisak se nastavlja jer se približava rok za predaju remiksa, neke od devojaka odustaju, a da li će svi stići da završe remiks, saznaćemo u narednim epizodama.

Da podsetimo, prve dve epizode prikazale su prvi izazov u kom je Lea pobedila i plasirala se u finale, već nakon 24 sata boravka na ostrvu. U nastavku, finaliste očekuje intenzivni program ovog prestižnog DJ takmičenja, koje drugu godinu zaredom organizuje Burn energy drink. Oni će proći kroz ukupno tri izazova, ekskluzivne muzičke radionice sa svetskim DJ zvezdama i iskusiti nezaboravni klabing omiljenog ostrva zabave, a troje najtalentovanijih, među kojima je i Lea, dobiće stalne angažmane u čuvenim klubovima “Cafe Mambo”, “Sankeys” i “Privilege”.

 

Editors choice